USB зарядно за два телефона за вграждане в таблото на DAF 12 / 24V

35.00лв.
Модел: 120097962
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

USB зарядно за два телефона за вгра... × 1 бр.

Цена: 35.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

⇒ USB зарядно с два порта за вграждане в арматурното табло на DAF. 
⇒ Лесен монтаж без пробиване само с премахване накапачето на мястото за бутон и свързване на захранващите кабели.
⇒ Подходящ за зареждане на мобилен телефон, таблет, навигация и други. 
⇒ Дизайн, който пасва идеално на арматурното табло. 
⇒ Зщита от прегряване, претоварване, късо съединение, обръщане на поляритета и повишаване на работното напрежение.
⇒ Входящо напрежение : 12 и 24V.
⇒ Изходащ ток USB портове : 2 х 3A.
⇒ Защитено с предпазител.

Съвместимо с DAF.

Тежкотоварните камиони са известни с продължителните курсове, които извършват, и се нуждаят много повече от различни видове автоаксесоари, отколкото останалите превозни средства. Един от задължителните продукти при дълги периоди на шофиране,  е качественото зарядно за кола- преминаването на големи маршрути е немислимо, без наличие на постоянна мобилна връзка и навигация в пълна изправност.

Онлайн магазинът ни разполага с иновативен модел USB зарядно, проектирано за вграждане в таблото на различни модели ТИР от известната марка камиони DAF. Усъвършенстваното зарядно на DAF е предназначено за едновременно използване от две различни устройства и предлага еднакво силен интензитет на работа. Продуктът  разполага с два порта, които са подходящи за зарядните устройства на разнообразни видове телефони, таблети, iPad, GPS навигация и още някои модели електроника. 

Продуктът се отличава с компактни размери, заема ограничено пространство върху таблото и е с усъвършенствани функции. Моделът зарядно за кола за телефон е проектиран с отлична защита по време на работа- структурата му не позволява повишаване на определено волтово напрежение, прегряване и претоварване при активна употреба. Невъзможни са всякакви неприятни инциденти, от рода на късо съединение, както и опити за обръщане на поляритета. Зарядното е с прекрасна конструкция, която е предвидена за интензивна и активна работа. 

Използването на зарядното устройство е възможно след прикрепването му към таблото на съответния камион. Монтирането става изключително лесно и бързо, тъй като продуктът е специално проектиран съобразно структурните особености на различните модели камиони DAF. Защитното капаче върху продукта се премахва и след това е необходимо захранващите кабели на USB зарядното се свържат регулярно. Действието е елементарно и не е необходима професионална помощ за извършването му. Входящият електрически ток, от който се ползва модела зарядно за кола USB, е 12-24 V. 

Структурата на модела USB зарядно за кола е предвидена специално за особеностите на камионите от марката DAF. Използването му осигурява непрекъсната мобилна връзка, и качествено повишава сигурността, по време на продължително шофиране  Телефонът, смартфонът или таблетът ви може да се зарежда заедно с GPS навигацията, което спестява необходимостта от принудително спиране функциите на едното устройство. Благодарение на силното изходно напрежение на USB слотовете ( 2 х 3 А ), шофьорът на камиона има възможността да използва мобилна връзка във всеки момент, и едновременно с това да използва задължителната навигация на превозното средство, както и други необходими мобилни устройства.

Предлаганото зарядно за кола е достъпно на много изгодна цена, на страницата на сайта ни. Прекрасните технически характеристики са изключително предимство, което определя значителното търсене от потребителите. 

Марка: Модел: Двигател: Години:
DAF 95 FX всички 1997 - 2003
DAF CF всички 2013 - 2017
DAF XF 105 всички 2004 - 2014
DAF XF 106 всички 2012 - 2017
DAF XF 95 всички 2001 - 2007