Акумулатор AC Battery 100Ah JIS

250.00лв.

Модел: ACB100-6
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

AC Battery нарежда в списъка на висококачествените си батерии и 100 Ah JIS (Japanese Industrial Standards) акумулатор. Той е предназначен за азиатски превозни средства с изключително високи енергийни изисквания. Продуктът подава стартов ток с огромна мощност за много продължителен период, не се влияе от атмосферни условия и поддържа високочестотна активност при изключен двигател.

Характеристиките му го превръщат в предпочитано и дори задължително оборудване автомобили от най-ново поколение, дизелови и турбо дизелови състезателни двигатели. Експлоатационният му живот е по-дълъг от батериите с по-слаба мощност, въпреки че е по-сериозно и системно натоварван от тях. В съчетание с  калциева технология (Ca/Ca), потребителите получават почти неизчерпаем енергиен генератор, с по-мощен старт и по-ниско ниво на саморазряд в покой.

Калцият регулира водното съдържание в електролитната смес, която е затворена в херметизирана кутия с уплътнения във вътрешната долна и горна част. Изтичането на електролити е невъзможно, както и сгъстяването на течността. JIS технологията е отговорна за специфичният дизайн и разположение на полюсните накрайници. При този модел акумулатор те представляват изпъкнали накрайници с по-малък от стандартният размер и ляв плюс.

Оборудвайте състезателната си машина с най-висококачественият акумулатор в Тонекс 1! Цената е много изгодна в сравнение с дългосрочната инвестиция, която представлява 100 Ah-ова батерия. Капсулованата кутия е устойчива на всякакви механични въздействия.  

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : J100
кат. номер: ACB100-6
марка: AC Battery
капацитет: 100 Ah
пусков ток: 730 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: ляв +
размери: 304x173x220мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили, японски джипове
гаранционен срок: 24 месеца