Акумулатор AC Battery 50Ah

125.00лв.

Модел: ACB050-1
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия

Ако търсите модерен акумулатор за машина с бензинов двигател, продуктът на AC Battery от 50 Ah е прекрасен за всяко превозно средство със средна мощност. Напълно необслужваем и изключително лесен за монтаж, той е с устойчива и двойно подсилена против изтичане на електролити кутия. Електролитната смес кореспондира с пластини, двустранно обработени с калций, които променят и усъвършенстват функционирането на акумулатора.

Освен че премахва необходимостта от поддръжка (доливане на течност),  калциевата технология (Ca/Ca) осигурява няколко много съществени предимства. Те осигуряват 30 % по-мощен старт дори и при студени атмосферни условия и по-ниско ниво на саморазряд в състояние на покой. Това автоматично води до удължен експлоатационен живот.

Акумулаторът AC Battery е прекрасен избор за шофиране в градски условия. Въпреки че капацитетът му няма нищо общо с мощните състезателни двигатели, той осигурява отлично придвижване през всеки годишен сезон. Продуктът е с 24 месеца гаранция, а цената му е много изгодна и достъпна за всеки бюджет.

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : L1
кат. номер: ACB050-1
марка: AC Battery
капацитет: 50 Ah
пусков ток: 450 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 207x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца