Акумулатор AC Battery 62Ah

142.00лв.

Модел: ACB062-1
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Ако сте в търсене на качествен и надежден нов акумулатор 62ah, то ние ви съветваме той да бъде от модерните модели със съвременната Ca технология. Става въпрос за технология, която осигурява производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

В нашия онлайн магазин можете да закупите акумулатор 62ah от марката banner на изключително ниска цена. Гарантираме ви, че подобна оферта трудно се намира – включително и в останалите онлайн магазини в мрежата. Ниската за акумулатор 62ah цена е само едно от предимствата да пазарувате при нас. Ние ви обещаваме и гаранция от 24 месеца. Ако нещо се случи с вашия акумулатор в този срок и спазва условията за фабричната гаранция, ние ви обещаваме да ви съдействаме за възстановяването, смяната или ремонта му.

Купете акумулатор 62ah от нас още днес! Той пристига с оригинален индикатор за заряд, компактна кутия със следните размери: 242 x 175 x 175 мм (Д х Ш х В) и пусков ток 510 A (EN). Можете да използвате акумулатора единствено за леки автомобили. За повече подробности или въпроси, свързани с продукта, моля да се свържете с нашия екип по поддръжка. Той ще ви даде нужната информация максимално бързо, а ще ви помогне да направите своя потребителски избор.

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : LB2
кат. номер: ACB062-1
марка: AC Battery
капацитет: 62 Ah
пусков ток: 510 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 242x175x175мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца