Акумулатор AC Battery 65Ah

147.00лв.

Модел: ACB065-1
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Ако ви е нужен акумулатор 65ah, ние имаме точно това, което най-добре ще пасне на всичките ви претенции за качество и цена. Заложете на популярната марка, без да правите и най-малкия компромис с ограниченията в семейния ви бюджет. Изберете banner и то на страхотна и достъпна цена. Нашият онлайн магазин за техника  ви предлага разумна и конкурентно ниска акумулатор 65ah цена. Убедете се сами – никъде другаде на пазара няма да намерите по-добра оферта. Гарантираме ви!

Модерният акумулатор 65ah пристига с не по-малко модерната и вече все по-популярна Ca / Ca технология. Става въпрос за съвременна технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Наред с това, акумулатор 65ah разполага с компактна и доста лека кутия. Размерите й са следните: 242 x 175 x 190 мм (Д х Ш х В ). В допълнение, кутията е от типа L2 – идеална за повечето модели леки автомобили.

Предлаганият от нас на ниска и ексклузивна цена акумулатор 65ah е с пусков ток 570 A (EN) и 12 волта напрежение. Не се притеснявайте, продуктът пристига с 2 години гаранция, така че можете да бъдете повече от уверени, че в случай на фабричен дефект, ние ще се погрижим да получите замяна с нов или ремонт безплатно и в максимално кратък срок.

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : L2
кат. номер: ACB065-1
марка: AC Battery
капацитет: 65 Ah
пусков ток: 570 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 242x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца