Акумулатор AC Battery 72Ah

168.00лв.

Модел: ACB072-1
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

На вашето внимание представяме акумулатор 72ah с СА технология. За тези от вас, които не познават технологията СА, това е технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Вземете акумулатор 72ah с LB3 кутия със следните размери: 278 x 175 x 17 5мм (Д х Ш х В). Разположението на полюсите е десен +, а пусковият ток е 630 A (EN). Напрежението е стандартното: 12 волта. Акумулатор 72ah с LB3 е предназначен само за ползване с леки автомобили. Продуктът пристига с гаранция от 24 месеца. Моля, свържете се с нас веднага след като установите фабричния дефект или повредата, ако такава е налична в рамките на тези 2 години след закупуването.

А сега и най-добрата новина: нашият онлайн магазин ви предлага супер ниска и ексклузивна за акумулатор 72ah цена. Възползвайте се от офертата ни още днес! Не изпускайте тази ниска цена и възможността да дадете най-доброто за своята любима кола. Заложете на високото качество и ако имате нужда от още информация, ние винаги сме насреща, за да ви я предоставим. Екипът ни е винаги на ваше разположение, така че задавайте въпросите си по всяко време.

Вземете акумулатор 72ah днес – на ниска цена и с гаранция от цели 24 месеца.

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : LB3
кат. номер: ACB072-1
марка: AC Battery
капацитет: 72 Ah
пусков ток: 630 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 278x175x175мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца