Акумулатор BANNER Power Bull 100Ah

295.00лв.

Модел: Power Bull PROfessional P100 40
Наличност: няма


⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Ако търсите акумулатор 100ah на добра цена, вие сте на правилното място. Ние можем да ви предложим отлична оферта – страхотна марка, ниска цена и гарантирано високо качество. Вземете акумулатор 100ah Banner Energy Bull още днес и бъдете сигурни, че автомобилът ви ще подобри своето представяне на пътя моментално. А за тази цел даже не е нужно да плащате луди пари. Напротив – предложението ни към вас е супер изгодно и на изключително разумна цена.

Гарантираме ви ниска и достъпна за всеки джоб акумулатор 100ah цена. Разполагаме с всички налични версии на модела според напрежението, което търсите. Можете да се уверите в това още днес, като разгледате галерията ни. Поръчки се приемат всеки ден, а освен това, доставяме продуктите си по цяла България. При нужда, можем да изпълним и бърза спешна поръчка.

Модерните акумулатори 12v 100ah с марка Banner Energy Bull са с класификация E2 съгласно EN 50342-1. Те разполагат с двоен капак, тоест пристигат с доказано двойна защита срещу течове. Освен това, моделът има 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °. Имайте на предвид, че този вид акумулатори не изисква никаква поддръжка. Тази функция се постига благодарение на съвременната калциева технология. Последно, но не по важност, акумулаторът обещава и устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки.

Ако търсите одобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд) като основни характеристики на вашия нов акумулатор за кола, то banner energy bull, категорично, е вашия модел! Ние ви обещаваме, че той не просто няма да ви разочарова, ами ще покрие и най-големите ви очаквания за перфектна и прецизна работа.

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: P100 40
марка: BANNER
капацитет: 100 Ah
пусков ток: 820 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 354x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца