Акумулатор BANNER Power Bull 50Ah

159.00лв.

Модел: Power Bull PROfessional P50 40
Наличност: няма


⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Не се чудете къде може да намерите най-ниската за акумулатор 50ah цена! Тя е тук, при нас, така че смело напред към изгодната и надеждна покупка за вашия автомобил. Даваме ви гаранция за изключително и само оригинални продукти на марката Banner. Както знаете, това е марката, открояваща се с особено високо качество, когато става въпрос за автомобилни аксесоари и най-вече за акумулатори. Ето защо ние ви съветваме да се спрете именно на banner, ако ви е нужно да закупите нов акумулатор 50ah.

Освен че е с капацитет 50ah, предлаганият от нас акумулатор е и с напрежение от 12 волта, LB1 кутия с размери 207 x 175 x 17 5мм (Д х Ш х В), а също и с модерен индикатор за заряд. Производителят banner предоставя фабрична гаранция от 2 години. Ако вашият акумулатор 50ah се повреди в този срок, ние ще ви съдействаме за навременен ремонт или директна подмяна с нов акумулатор.

Изключителното в акумулатор 50ah е не само ниската му цена при нас, но и уникалната Ca технология . Това е технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технологията замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Направете правилния избор – вземете акумулаторът, който ще поддържа темпото и класата на вашия автомобил. Вземете BANNER Power Bull 50Ah още днес!

Очакваме вашите поръчки по всяко време на денонощието!

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: PRO P50 40
марка: BANNER
капацитет: 50 Ah
пусков ток: 420 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 210x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца