Акумулатор BANNER Power Bull 60Ah

199.00лв.

Модел: Power Bull P60 09
Наличност: няма


⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Трябва ли ви надежден и качествен акумулатор 60ah? Тогава вземете страхотния акумулатор с марка BANNER Power и то от нашия магазин, където цените винаги са достъпни и съобразени с вашия бюджет. Ние разполагаме с модел без индиактор за заряд, но затова пък със специална гаранция от 2 години. Ако нещо се случи с акумулатора в този срок или получите такъв с фабричен дефект, можете да бъдете сигурни, че максимално бързо проблемът ви ще е разрешен. Имайте на предвид, че в повечето случаи ние не ремонтираме, а изпращаме на клиента си директно нов акумулатор 60ah.

Модерният акумулатор 60ah е с пусков ток 540 A (EN) и с 12 волта напрежение. Размерите на продукта са следните: 241 x 175 x 175 мм (Д х Ш х В). Акумулаторът е лек, така че не се притеснявайте, ако ще трябва да го пренасяте на дълги разстояния.

Вземете акумулатор 60ah с класификация E2 съгласно EN 50342-1. Той е с двоен капак за двойна защита срещу течове, а освен това има и допълнителна 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °. Не изискващ никаква специална поддръжка, продуктът ще ви служи дълго време и ще надживее гаранцията си няколко пъти. Акумулаторът, освен това е и с подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд).

Готови ли сте за супер ниска и ексклузивна оферта? Вижте най-ниската на акумулатор 60ah цена! Тя е при нас и никъде другаде на пазара за резервни автомобилни части. Очакваме вашите поръчки по всяко време на денонощието. Ние доставяме по цяла България и с максимално бърза доставка!

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: P60 09
марка: BANNER
капацитет: 60 Ah
пусков ток: 540 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 241x175x175мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца