Акумулатор BANNER Power Bull 63Ah

209.00лв.

Модел: Power Bull PROfessional P63 40
Наличност: няма






⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Изборът на акумулатор винаги трябва да се прави внимателно. Известната марка Banner Power Bull е доказала качествата си на водещо име в производство на аксесоари за автомобили. Магазинът ни предлага редица модели акумулатори на тази фирма, тъй като се стремим да предложим най-доброто на клиентите си. С прекрасни характеристики се отличава моделът акумулатор 12v 63ah в онлайн каталога ни. 

Акумулаторът е с размери 278мм/175мм/190мм/ ( дължина/ ширина / височина ). Той е необслужваем, благодарение на специалната технология Xtra Calcium Power и с мощност, подходяща за ново поколение автомобили от среден и висок клас.Капацитетът от 63 Ah гарантира голяма издръжливост при продължително шофиране- продуктът е с класификация Е2 според EN 50342-1.

Моделът акумулатор 63 Ah е с двоен капак, проектиран по специална технология, който осигурява двойна защита срещу изтичане на електролит, както и специално предпазване при обратно възпламеняване, и електростатично разреждане- продуктът разполага с пълна защита срещу течове до ъгъл от 55 гр.

Предлаганият акумулатор акумулатор 63 Ah е и достатъчно устойчив на вибрации, според EN 50342-1, заради масивно свързаните клетъчни връзки и залепването на плочите за пода на батерията. Моделът на Banner Power Bull е надежден и мощен акумулатор, който със сигурност заслужава вложеното доверие и пари. Периодът му на експлоатация е достатъчно дълъг, благодарение на иновативните предпазни функции. 

Марката Banner Power Bull отново доказва професионализма и опита си по безапелационен начин, с производството на мощни модели акумулатори, които са предпочитан избор за голям брой шофьори. Онлайн магазинът ни предлага моделът акумулатор 63 Ah на изключително изгодна цена, с бърза и лесна доставка.

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: PRO P63 40
марка: BANNER
капацитет: 63 Ah
пусков ток: 600 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 241x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца