Акумулатор BANNER Power Bull 77Ah

238.00лв.

Модел: Power Bull PROfessional P77 40
Наличност: няма


⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Акумулаторът е изключително важен за доброто функциониране на автомобила. Изборът му изисква известен опит и добро познаване на характеристиките на автомобила. Онлайн магазин Тонекс 1 предлага само акумулатори от водещи европейски производители, които са чудесен избор за всеки модерен автомобил. Моделът акумулатор 77 Ah на Banner Power Bull удовлетворява изискванията и на най-взискателните клиенти. 

Продуктът е проектиран с помощта на иновативна технология, с използване на чист калций, и е напълно необслужваем. Той  е с размери 278мм/175мм/190мм/ ( дължина/ ширина / височина ). Този тип акумулатор е подходящ за модерни автомобили от среден и висок клас, с висока консумация на енергия. Капацитетът от 77 Ah е мечта за всеки шофьор и демонстрира изключителна устойчивост при сериозно натоварване- акумулаторът притежава класификация Е2 според EN 50342-1.

Конструкцията на модела акумулатор 77 Ah е планирана за невероятно скоростен старт и гарантира бързо и мощно стартиране при ниски температури. Той е с двоен капак, проектиран по специална технология, за осигуряване на двойно обезопасяване срещу изтичане на електролит - продуктът има пълна защита срещу теч до ъгъл от 55 гр. Сигурността при шофиране се засилва допълнително и от повишената защита при обратно възпламеняване и електростатично разреждане.

Мощният акумулатор 12v 77ah е устойчив на вибрации, , според EN 50342-1, благодарение на стабилното свързване на клетките и плочите, залепени за дъното на батерията. Моделът на Banner Power Bull е изключително устойчив и мощен акумулатор с дълъг период на експлоатация, който е подходящ за първокласни коли и дори за състезателни машини. 

Моделът акумулатор 77 Ah се предлага на изключително изгодна цена, на адреса на онлайн магазина ни. 

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: PRO P77 40
марка: BANNER
капацитет: 77 Ah
пусков ток: 680 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 278x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца