Акумулатор BANNER Power Bull 95Ah

281.00лв.

Модел: Power Bull P95 33
Наличност: няма


⇒ Продукта е с класификация E2 съгласно EN 50342-1
⇒ Двоен капак за двойна защита срещу течове
⇒ 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °
⇒ Абсолютно без поддръжка благодарение на съвременната калциева технология
⇒ Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки
⇒ Подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд)

Търсите качествен и изгоден акумулатор 95ah? Заложете на високия клас и на марка, която вече се е утвърдила на пазара. Заложете на BANNER Power – производителят, който е наясно от какво има нужда вашия автомобил, без да се е качвал на него. Предлагаме ви оферта, на която няма как да устоите, особено ако силно държите да осигурите на колата си наистина най-доброто. А когато става въпрос за устойчив и надежден, сигурен по пътя, и мощен под капака на колата, акумулатор, изборът трябва да е ясен. Изберете не какво да е друго, а акумулатор 95ah BANNER Power.

 Продуктът е с класификация E2 съгласно EN 50342-1, като специфичното при него е, че има двоен капак за двойна защита срещу течове. Освен това, акумулаторът пристига с гаранция за 100% защита срещу течове до ъгъл от 55 °. Добавете към това и лесната поддръжка благодарение на съвременната калциева технология. Устойчивост на вибрации съгласно EN 50342-1 поради свързването на плочите към пода на батерията и здравите клетъчни връзки е не по-малко важна функция,  на която ще се радвате, ако заложите на акумулатор 95ah. Плюс това, този акумулатор е и с подобрени нива на безопасност при обратно запалване и ESD (срещу електростатичен разряд).

Най-ниската за акумулатор 95ah цена е при нас. Грабнете офертата още днес. Вземете акумулатора с компактна кутия със следните размери 354 x 175 x 190 мм (Д х Ш х В).

Моля, имайте на предвид, че продуктът пристига с гаранция от цели 2 години. Ако го получите с фабричен дефект или той се повреди в този срок,  ние ще съдействаме за ремонта или за директна подмяна с нов изправен акумулатор.

Очакваме вашите поръчки или въпроси за допълнителна информация по всяко време на денонощието! Ние доставяме акумулатори в цяла България!

Акумулатори
индикатор за заряд : Не
технология : XTRA CALCIUM POWER
кат. номер: P95 33
марка: BANNER
капацитет: 95 Ah
пусков ток: 780 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 354x175x190мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца