Акумулатор Bosch S5 Silver 74Ah

316.69лв.

Модел: Bosch S5 Silver 74 Ah
Наличност: няма


Високият клас има нужда от голяма мощност и сигурност на акумулатора: За сигурно стартиране на мощните двигатели и надежно енерго захранване на оборудване за безопасност и комфорт. Надежното захранване на допълнителното електрическо оборудване е важен фактор при избора на акумулатор. Акумулатора S5 е особено подходящ за автомобили от най-ново поколение, защото високите изисквания на производителите за първоначално вграждане са изпълнени и често преизпълнени.

Silver технологията и резервният капацитет повишават значително експлоатационната продължителност на акумулатора. Повече мощност при студено стартиране, повече мощностни резерви, повече сигурност за взискателни клиенти и по-дълга гаранция от 3 години - това е акумулаторът S5 SIlver + от Bosch!

Акумулаторът е един от най-важните компоненти в автомобила. Моделите акумулатори от най-ново поколение се характеризират с повишена мощност и по-дълга експлоатационен период. Магазинът ни се стреми да предлага само отлично качество на клиентите си, затова на онлайн страницата ни може да откриете богата наличност от класни акумулатори. Моделът акумулатор BOSCH 74Ah e един от най-обещаващите продукти на немската марка производители.

 Акумулаторът е създаден за по-ново поколение автомобили от среден и висок клас. Той  е с размери 278мм/175мм/190мм/ ( дължина/ ширина / височина ). Предлаганият акумулатор 12V 74Ah е напълно необслужваем и е пригоден за пълноценна работа във всеки модел автомобил с мощен двигател. Капацитетът му от 74 Ah гарантира висока издръжливост и прекрасна работа при продължително непрекъснато шофиране. Освен това, дори и при някои леки повреди в инсталацията или други детайли на автомобила, процесът на шофиране не се повлиява, тъй като акумулаторът с висок капацитет разполага с допълнителна мощност за захранване на допълнителни електрически консуматори. 

Серията Silver S5 на немският гигант BOSCH се характеризира с 30 % по-мощен начален ток, което позволява силен старт при ниски температури на автомобил от висок клас. Моделът акумулатор 74Ah е проектиран и с 30% по- дълъг живот, благодарение на използвания метод Power Frame, благодарение на който се осъществява оптимално протичане на тока, а възможността за появата на корозия се намалява значително.

Продуктът е снабден и с двойна защита от обратно възпламеняване, което осигурява пълно сигурност по време на пътуване. Специалният модел акумулатор BOSCH 74 Ah припокрива всички изисквания на европейски производители за стабилен и надежден акумулатор, а гаранцията му е с три години по-дълга от обичайният период. Продуктът от серията Silver S5 се отличава и с невероятна устойчивост при къси отсечки на шофиране. 

Моделът акумулатор 74 Ah е наличен на изключително достъпна цена. Онлайн магазинът ни предлага само продукти на утвърдени и доказани производители, за да може да осигури само най-доброто качество на клиентите си..

Акумулатори
кат. номер: 0 092 S50 070
категория: леки автомобили
марка: Bosch
пусков ток: 750 A (EN)
напрежение: 12V
разположение на полюсите: десен +
размери: 278x175x175 mm
тегло: 17.200кг
предназначение: леки автомобили