Зарядно за акумулатори от 4Ah до 120Ah

79.80лв.
Модел: 350052517
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Зарядно за акумулатори от 4Ah до 12... × 1 бр.

Цена: 79.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Зарядно устройство за 6V / 12V акумулатори с микропроцесор

  • Защита от претоварване и късо съединение
  • Амперметър на предния панел
  • Тип акумулатори : AGM, гел, мокри, неослужваеми оловно-киселинни за автомобили, джипове, мотоциклети, моторни лодки, градински косачки и др.
  • Капацитет на акумулатора : от 4Ah до 120Ah

Покупката на качествено зарядно за автомобилен акумулатор е от особено голямо значение за изправността на самия ви автомобил, както и за по-нататъшното му представяне на път както на дълги, така и на кратки градски разстояния. Ако зарядното на вашия акумулатор не работи в изправност или е некачествено, то сериозно може да застраши вашия акумулатор – включително и завинаги да го повреди. Ето защо експертите съветват да сте много внимателни в избора ви на надежден модел зарядно за акумулатор.

В нашия онлайн магазин можете да намерите зарядното, което да ви гарантира сигурност по пътя и скоростно зареждане на акумулатора в случай, че отново падне – нещо, което често ви се случва, нали? След като е така, то вие, със сигурност, имате нужда от качествено зарядно за акумулатор за кола. Нашите модели отговорят на всички изисквания за качество. Ето и част от характеристиките на предлаганите модели зарядно за акумулатор на кола  в нашия магазин:

  • Входящо напрежение : 220V, 50Hz, 0.6A
  • Изходящо напрежение 12V : 1A / 4A
  • Изходящо напрежение "зимен модул" : 12V DC / 1A / 4A
  • Изходящо напрежение 6V : 1A / 4A
  • Заряден ток "за мотоциклети" 12V : 0.8A
  • Заряден ток "за автомобили" 12V : 3.8A
  • "зимен модул" е функция за зареждане на акумулатори при отрицателни температури)
  • Ефективност : 85%
  • Температура на околната среда от -10ºC до +40ºC

Възплолзвайте се от нашата ниска за зарядно за акумулатор цена! Това не е промоция, а постоянна оферта. Споделете я с приятели!

Моля, имайте на предвид, че всички предлагани от нас модели зарядно за автомобилни акумулатори пристигат със специална защита от пренатоварване, както и от късо съединение. Благодарение на тази гаранция вие можете да бъдете сигурни, че автомобилът ви няма да се повреди, както и вие и близките ви няма да пострадат.

Ако имате въпроси, свързани с избора на конкретен модел зарядно или вашия акумулатор, не се притеснявайте да се свържете с нашия екип по поддръжка. Задайте въпроса си и направете своята покупка още днес. Ние с удоволствие ще ви помогнем и ще ви насочим към правилния за вас и вашия автомобил избор! А сега напред към евтините и качествени зарядни за вашия автомобил!

✅ По кои показатели е редно да избера зарядно за автомобилния си акумулатор❓

Изборът на зарядно за автомобилен акумулатор е отговорна и не съвсем проста задача. Редно е да вземете предвид колко акумулатора и от какъв вид смятате да зареждате Важно е да вземете под внимание сервизния акумулатор, стартера, носача и т.н. Също така трябва да помислите за бъдещо разширение на автомобилната си уредба, тоест да осигурите зарядно с достатъчно изходи за зареждане. Зарядното трябва да има същото напрежение като акумулатора, например 12V зарядно = 12V акумулатор. Освен това безопасното и бързо зареждане изисква достатъчно заряден ток, който се измерва в ампери (А).

✅ Какъв тип акумулатор мога да зареждам с това електронно зарядно устройство❓

Тонекс 1 ви предлага зарядно устройство, подходящо за всички видове акумулаторни батерии за коли - AGM, гел, мокри, необслужваеми оловно-киселинни за автомобили, джипове, мотоциклети, моторни лодки, градински косачки и др. Винаги свързвайте литиево-йонните батерии в съответствие с предоставените инструкции и следвайте внимателно инструкциите за инсталиране (не е необходимо зареждане с компенсирана температура).

✅ Гарантирате ли пълната безопасност и качество на зарядното устройство – съществува ли риск за стартерната система на автомобила ми❓

Да. Нашите зарядни устройства отговорят на всички изисквания за качество и безопасност. Конкретният модел електронно устройство има вградена защита срещу претоварване и късо съединение, което ви гарантира безопасна работа и защита за автомобилната ви уредба.