00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Таблетки за акумулатор Ребат

7.90лв.
Модел: REBAT
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Таблетки за акумулатор × 1 бр.

Цена: 7.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Таблетки за удължаване на живота на акумулатора.

Съвместими с оловни акумулатори.

⇒ Удължава живота на акумулатора

⇒ Подобрява стартовата мощност

⇒ Облекчава пуска на двигателя в студено време

⇒ Предотвратява саморазряда на акумулатора

⇒ Намалява сулфатизацията на пластините

Специалната добавка под формата на таблетки за акумулатор е предназначена да удължи живота на оловно-киселинните модели. Не бързайте да отписвате акумулатора на личния си автомобил, преди да сте опитали да го върнете към нов живот. Ние от онлайн магазин Тонекс 1 ще ви помогнем да си спестите по-големите финансови разходи с една съвсем дребна и разумна инвестиция.

Характеристики на продукта

Добавките за подобряване работата на оловно-киселинните акумулатори помагат драстично за ограничаване на разходите по обслужване и поддръжка на превозните средства. Добавянето на комбинация от химикали към електролита има за цел да разтвори натрупания върху плочите оловен сулфат и по този начин да повиши производителността на автомобилната батерия.

На таблетките Ребат се приписват няколко специфични свойства. С тях става възможно да се повиши стартовата мощност и облекчи пуска на двигателя в студено време. Таблетките също така служат като превантивна мярка срещу саморазряда на акумулаторите от посочения вид. Методът на възстановяване не е никак нов. Той датира от 50-те години на миналия век и осигурява временно повишаване на производителността на стареещите батерии.

Необходимо е да уточним, че използването на подобни добавки е временна мярка за деактивиране на процесите на амортизация. Тя обаче не може да възстанови акумулаторите до първоначалното им състояние, тъй като в болшинството случаи плочите са вече износени от отечките.

Химическите добавки не могат да заменят активния материал, нито пък да възстановят корозиралите конектори. Увредените сепаратори също не могат да се поправят с външни средства. Повишеният саморазряд е често срещана повреда при по-старите акумулатори. С изливане на активния материал към дъното на контейнера се образува проводящ слой, който постепенно запълва клетките с утайка.

Добавката Rebat е подходяща само за акумулатори, които са технически изправни (от 45 до 80Ач), без значение дали са нови или употребявани. Действието на продукта се проявява след 500 -1000км, при условие, че са спазени стриктно указанията за употреба. Добавя се по една таблетка във всяка клетка, след като е установено нормално ниво на електролита.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.