Детски играчки

Подреди по:

Тонекс 1 е онлайн магазин, в който ще намерите не само богата гама авто-аксесоари, но и други полезни продукти за ежедневието. Този конкретен раздел представя уникалния ни асортимент от модерни и забавни, но преди всичко евтини играчки. Децата ви ще бъдат очаровани от всеки подарък, който сте избрали от конкретната секция. Посещавайте я винаги, когато влизате в сайта ни за покупка на аксесоар за вашия автомобил.

Защо играчките са част от продуктовата ни гама?

Вероятно голяма част от клиентите ни ще намерят за странна идеята да включим стоки за децата в продуктовия си асортимент. Ние намираме това решение за напълно логично. Предлагайки богата гама аксесоари и продукти за семейния ви автомобил, ние ще спечелим вашето доверие и вероятно ще успеем насочим вниманието ви и към другите ни стоки.

Когато купите масло, чистачки или друг полезен продукт за колата си, хубаво би било да потърсите нещо практично и за дома, а също и нещо хубаво за най-важните членове на семейството – вашите деца. Разширявайки стоковия си асортимент, ние ви позволяваме да осъществите тази страхотна идея.

С добавянето на тази специална категория, ние ви спестяваме нуждата да посещавате други сайтове, за да закупите евтини детски играчки онлайн. Пазаруването на различни по вид и свойства стоки от едно място е начин да се спести време, усилия и пари. Изгодните цени на детските ни продукти, ни правят предпочитано място за пазаруване преди коледните празници и всяко специално за детето ви събитие.

Уверяваме ви, че ще ви бъде изключително удобно да поръчате същевременно качествен автоаксесоар и някаква атрактивна игра за вашето собствено или друго любимо дете. По вид, качество и разнообразие на артикулите, този раздел е сериозна конкуренция на специализираните сайтове за детски играчки. Включили сме всичко, което вълнува децата, само че на много по-изгодна цена.

Какво ви предлагаме?

На първо място нашият магазин ви предлага най-удобният начин да закупите всичко, което ви е необходимо, за да бъдете спокойни щастливи – вие, спокойни и уверени на пътя, а децата ви – щастливи с най-иновативните начини за забавление. Играчките не са просто средство да ангажирате вниманието на малките същества. В голямата си част те подпомагат физическото и умствено развитие на подрастващите и разкриват техните скрити таланти.

В тази категория сме събрали едни от най-любимите и търсени детски играчки за момчета. На първо място това са електронните игри. Момчетата се впечатляват от тях още в най-ранна възраст, като с времето развиват истинска страст и към интерактивните приключения. Може би няма да ви изненадаме, но дори бащите обичат този начин на забавление.

Безжичната конзола за Game Sitck 4K HDMI е друг продукт, който ще се хареса на малките господа. Тази игрова иновация е подходяща за момчета в широки възрастови граници. Чудесен подарък за момченце на 10 години, както и за тийнейджър на 17. Дори младежите на възраст 20+ ще бъдат във възторг, ако им я подарите.

Джойстик за телефон – една революционна разработка и безспорно сред най-търсените играчки за момчета. Този вид електроника се среща в невероятно разнообразие в каталога ни, така че можете да избирате според техническите параметри, работни възможности или цената на продукта.

LED таблетите за рисуване са сред подаръците, които можете да поднесете на най-малките. Те са подходящи за момиченца и момченца на възраст от 3 до 6-7 години и повече. Това не са просто забавни електронни устройства, а помощни средства, чрез които се развиват както двигателните умения, така и творческите заложби и фантазията на децата.

Говорещи плющени животинки – най-голямата радост за най-малките ни приятели. Те са с отлично качество и напълно безопасни, а освен това са перфектният компаньон за детето ви, когато искате да свършите някаква работа или просто да осигурите комфорт на рожбата си преди заспиване.

Страхотна колекция от LED проекторни нощни лампи се вписва чудесно в категорията евтини детски играчки. Ниската цена на един такъв осветител е основателна причина да го подарите на своето малко момиченце или момче. Интересното е, че от тези изделия се впечатляват еднакво и момичетата, и момчетата.

Грешите ако смятате, че играчките, които сме събрали в тази категория, са изцяло представители на клас електроника. Предлагаме също огромен асортимент от принадлежности за спорт и игри от състезателен характер. Погрижили сме се да ви помогнем да зарадвате всички малчугани – и тези, които обичат да се забавляват кротко у дома, и онези, които харесват игрите на открито.

Как да изберете джойстик за телефон за своето дете?

За съжаление, не всички мобилни електронни игри могат да се играят на сензорния екран на мобилен телефон. Това е не само трудно, но и неудобно, но има решение на този проблем и ние ви го предлагаме – джойстик за смартфон. Нашите устройства могат да бъдат разглеждани като страхотни и преди всичко евтини играчки за момчета.

Предвид факта, че тази група продукти е представена в различни варианти, може би ще се затрудните кой модел да изберете. Факт е, че родителите, особено бабите и дядовците не познават добре тази съвременна технология. Ако искате да зарадвате любимото с дете, но се притеснявате, че няма да изберете правилния модел, то следващите редове ще ви бъдат от полза.

На първо място трябва да отговорим защо на геймърите е необходимо такова приспособление? В таблетите и смартфоните всяка година се инсталират все по-мощни процесори, увеличавайки обема на RAM и създавайки нови възможности за работа с триизмерна графика.

Разработчиците на мобилни игри се възползват от това и постоянно предлагат нови вълнуващи проекти с по-сложен геймплей и всякакви специални ефекти. Сам по себе си сензорът на екрана на смартфона няма да се справи с управлението на играта, затова са необходими специални аксесоари, които можем да възприемаме като евтини играчки за деца.

Геймпадът за смартфон е пълноценен джойстик с D-образни бутони, набор от клавиши за действие, често аналогови стикове и други елементи на пълноразмерните устройства. Той изпълнява различни функции в игрите в зависимост от цената и характеристиките на модела. Броят на контролерите е различен, като те могат да бъдат разположени в рамките на един блок или в два контролера, които фиксират смартфона или таблета от двете страни.

Изберете, като вземете предвид типа на връзката и операционната система

За проста синхронизация на геймпада с таблет или смартфон на IOS, той трябва да бъде оборудван с Bluetooth. Има алтернативи с micro-USB връзка или универсален OTG адаптер, но те са подходящи само за устройства с Android и не са толкова удобни, колкото при свързване чрез Bluetooth.

Операционната система на вашия смартфон или таблет е най-важният фактор, който трябва да имате предвид, преди да закупите джойстик от колекцията ни детски играчки за момче. Устройствата, базирани на Android OS следва да се изберат според версията на софтуерния продукт.

По правило всяка версия на операционната система над 8.0 е подходяща за съвременните геймпадове, но за всеки случай трябва да се уверите, че версията на вашия смартфон или таблет е подходяща за избрания контролер.

iOS - Малко модерни геймпадове са проектирани да се синхронизират с продукти на Apple. За изключение могат да се смятат устройства от марките Gamevice, Steelseries, Microsoft или Sony. От бюджетните опции на китайски марки могат да се разграничат MFI и Gamesir. Избирайки джойстик за смартфон от раздела ни с детски играчки онлайн, можете да се спрете на страхотни безжични устройства.

Определете какъв да бъде дизайнът на джойстика

Според типа на конструкцията, геймпадовете за смартфон и таблет могат да бъдат разделени на два вида: пълноценни - под формата на блок, който обикновено е оборудван със стойка - или под формата на два контролера, които фиксират смартфона от двете страни.

Пълноценните геймпадове имат всички елементи на управлението в едно тяло, включително аналогови стикове - подвижни бутони на джойстика. Често имат и вградена батерия, която може да се зарежда между игровите сесии – с нея устройството става безжично.

Държачът за смартфон или таблет на такива контролери може да има различна конфигурация, но във всеки случай той фиксира смартфона в хоризонтално положение. Бюджетните модели геймпадове имат слаби държачи, които се разклащат и постепенно се разхлабват по време на динамични игри. При някои модели ги няма, така че трябва да ги закупите допълнително.

Геймпадовете с фиксация на смартфона от двете страни са алтернативен вариант. С тях не е нужно да се притеснявате, че смартфонът ще изпадне, ако се увлечете от играта, а останалото е въпрос на лични предпочитания на собственика.

Много геймъри са свикнали с определен формат на конзолни геймпадове и избират нещо подобно сред мобилните аксесоари - класическа форма или фиксация от двете страни. Що се отнася до функционалността и броя на клавишите, и в двата случая няма ограничения.

Когато избирате джойстик от нашия своеобразен сайт за играчки, е редно да обърнете внимание на следните детайли:

  • Фиксатор за смартфон не присъства във всички модели. Може да се наложи да го закупите допълнително;
  • Необходимо е да отчетете операционната система на конкретния смартфон, както и неговата съвместимост с всеки модел джойстик, който възнамерявате да закупите;
  • Колкото повече стикове има геймпадът, толкова повече възможности в игровия процес.Този тип елементи на управлението са много по-удобни от остарелите гейминг бутони.VR игрите обаче изискват минимум ключове;
  • Геймпадовете на известни компании са оптимизирани за всички модерни и популярни 3D приложения.

Препоръчваме ви да плащате само за елементите на управлението, които са ви нужни. Освен ключовия набор от бутони за движение и действие, контролерите за геймпад могат да имат и аналогови стикове за манипулации. Това са наистина полезни компоненти, които ви позволяват да постигнете пълен контрол върху игровите процеси.

В шутъри и подобни игри без стикове е невъзможно да получите усещането, което са предвидили създателите. Ако бъдещият притежател на подаръка планира да играе VR игри, няма смисъл да плащате допълнително за допълнителни контроли: специалните контролери обикновено имат само един аналогов стик и няколко бутона за действие.

Защо да подарите LED таблет за рисуване на малко дете?

Таблетът за рисуване е полезно средство за забавление и една от предпочитаните детски играчки за момичета, макар да са чудесна идея и за малките господа. Можете да посещавате сайта ни за покупка на такова устройство, както и да ни препоръчате на своите приятели. Цените на графичните таблети, които предлагаме, са супер достъпни.

LCD таблетите са представени в няколко варианта при нас, което може да ви затрудни при избора на модел. Не всеки родител, а още по-малко бабите и дядовците, са наясно с характеристиките на тези чудесни джаджи, затова ще ви насочим към най-важните параметри, на които да обърнете внимание.

Преди всичко, нека да отговорим на най-важния въпрос: защо да подарите рисувателен таблет на детенце? Нека поразсъждаваме: какво можете да му подарите, за да се забавлява само в продължение на часове? Мобилен телефон не е никак добра идея, защото той натоварва не само очите, но и психиката.

Огромният брой евтини детски играчки за Коледа, които детето неизбежно ще получи, ви задължават да измислите нещо по-оригинално и креативно. Таблетът за рисуване е страхотна идея, според нас. На първо място тези устройства не са никак скъпи, а освен това имат не само занимателен характер, но са също добро помагало за децата в предучилищна възраст.

Характеристиките, на които трябва да обърнете внимание при избора на продукт, не са никак малко. Основната е размерът на таблета. Колкото по-голямо е устройство, толкова по-интересно ще бъде на детето да пише и рисува на него. В същото време, големият екран означава по-големи обем и тегло.

Болшинството таблети тежат повече от скицник и кутия с моливи и могат да бъдат твърде тежки на по-малките деца. Те не само ще бъдат неудобни, но и вероятността от изпускане и счупване на таблета е доста голяма. Изберете модела според възрастта на малкото човече. Ние ви предлагаме няколко страхотни варианта за малките ни приятели.

Големината на работната площ е друг важен показател. Ако вашето мъниче обича да рисува и често седи с блокче и флумастер в ръце, по-добре изберете устройство с голямо поле - А3 или А4. Малките таблети са предпочитани и съвсем евтини играчки за момичета. Те са и по-удобният вариант, ако планирате да ги вземате при пътувания.

Чувствителността на екрана също е важен показател, а той е обвързан с цената на тези интересни детски играчки. Най-високият клас и съответно скъпите модели разпознават повече от хиляда натиска с писалката, а по-евтините - около 500. Първият вариант е подходящ за дете в училищна възраст, но за по-малките е по-разумно да изберете нещо по-просто.

Изборът на таблет се определя в голяма степен и от неговия интерфейс. От техническа гледна точка таблетите с магнитни топчета не се нуждаят от възможност за свързване към компютър или лаптоп – те работят самостоятелно. Скоростта на реакцията е друг важен показател – изображението на екрана не бива да изостава от движението на писалката.

Цената на таблетите ни е повече от достъпна, поради което те са отличен избор за подарък и едни от любимите на родителите играчки за момичета. Сред момчетата също има почитатели на рисуването и изписването на символи върху цветен LCD екран, така че не отхвърляйте този продукт с лека ръка. За най-малките деца имаме страхотни маси за рисуване с проектор.

Магически кубчета за подреждане – идеалната играчка при пътуване

Кубове с различна форма и дизайн са сред най-търсените играчки за момиче и момче. Те имат редица предимства, но най-големия им плюс е, че са удобно забавление при пътуване. Рубик кубчето е популярен механичен пъзел, който не само не губи популярност през годините, но е прототип на уникални нови разработки.

Кубчетата за подреждане са не просто забавни детски играчки, но и полезни за умственото развитие и логическо мислене. Заслужава си да стимулирате децата на различна възраст да изберат точно това занимание, заменяйки с него мобилния телефон. Дори само няколко минути дневно, прекарани в подреждане на кубчето носят редица ползи.

 Играта с кубчето на Рубик допринася за развитието на много полезни качества: фини двигателни умения на ръцете (този фактор пряко влияе върху развитието на речта), логическо мислене, памет и въображение. Механичният пъзел допринася също за придобиване на постоянство и решителност. Тези качества ще помогнат на децата да се справят с образователни задачи и бързо да намерят изход от всяка сложна ежедневна ситуация.

Както в повечето детски сайтове за играчки, така и в нашия онлайн магазин ще откриете страхотно разнообразие от магически кубове с различен дизайн. Като форма и визия кубовете биват: огледални, пирамиди, асиметрични, овални или заоблени, мегаминксове и др. Болшинството от изброените видове са представени в каталога ни.

И това далеч не е пълен списък с дизайните, които можете да закупите в специализираните сайтове за играчки. Ние селектирахме само най-ефектните и атрактивни модели. Тенденцията е асортиментът ни значително да се увеличава. Запознайте детето си с това любимо занимание от дните на вашето детство и може би ще имате обща страст, която да ви сближи още повече.

Механичните ни игри и детски играчки на ниски цени имат редица предимства пред модерните електронни устройства, които сякаш новото поколение предпочита. Те са евтини и дълготрайни, ако се използват внимателно и отговорно. Не се нуждаят от захранване и връзка с Интернет. Създават допълнителни умения, каквито електрониката не може да създаде.

Пеещите плюшени и говорещи играчки – великолепни подаръци за най-малките

Плюшената играчка играе важна роля в живота на всяко мъничко дете. Тя е негов компаньон и приятел. Никога не се сърди при по-грубо отношение и недодялани обноски и е чудесно нещо за гушкане преди сън. Ако отивате на гости на семейство с детенце на възраст малко над годинка, обезателно вземете такъв подарък за него.

Тези интересни играчки са доста по-различни от плюшените мечета, слончета и кученца, продавани преди около 10 години. Те говорят, пеят и се движат в такт с музиката, карайки малчуганите да се смеят от сърце и да участват активно в забавлението. Специалистите отбелязват, че пеещите и говорещи модели помагат на децата да проговорят по-бързо.

Говорещ папагал в ярки цветове или пухкаво пеещо слонче – вие избирате какво да подарите на любимото си същество. Нашата задача е да ви предложим максимално разнообразие от качествени и безопасни играчки за Коледа за момичета и момчета на възраст между 1 и 3 години. Може би точно в този раздел се крие най-верния приятел на вашето детенце за следващите няколко години?

Продукти с отлично качество на достъпна цена

Сайтът ни е идеалното място за покупка на интересни играчки за момичета и най-яките игри за момчетата. Гордеем се със селекцията, която направихме, защото играчките ни обхващат всяка възрастова група при подрастващите – от 1 до 16 и дори 18 години. Не е нужно да посещавате на място специализираните детски магазини, за да купите страхотен коледен подарък.

Нашите уникални играчки за момиченца и момченца се отличават с невероятно ниски цени, но същевременно всички продукти са с добро качество и отговарят на европейските директиви за безопасност. Не е задължително играчката да е скъпа, за да радва и забавлява. Важно е просто да бъде избрана правилно, съобразно възрастта, пола и интересите на детето.