Ако не намирате щипката, която Ви е необходима, не се колебайте да ни позвъните на 0878 18 75 74.
Нашият асортимент расте постоянно и е възможно търсената от Вас щипка все още да не е качена в сайта.

КОПКИ - ЩИПКИ

Филтрирай по категория
Ред:

Ако сте активен шофьор, то със сигурност сте преживели редица досадни моменти на обикаляне из магазини за авточасти, когато не откривате продукта, който ви е нужен? Знаем, тъй като този сценарий е добре познат на всеки собственик на автомобил. Ето защо сме категорични, че първокласният магазин се отличава с редовното зареждане и наличието на пълния асортимент от предлаганите в него продукти. 

Авто щипки - те са важен аксесоар, от който се възползваме, когато се налага да закрепим  някои детайли от автомобила ни. Ако са изработени качествено, щипките са много стабилен крепежен елемент. Въпреки, че се откриват сравнително лесно и на  достъпни цени, понякога е трудно да се снабдим точно с този вид, който ни е необходим.. Възползвайте се от възможността и си направете подарък, като се доверите на този магазин за авто щипки- тук бързо, лесно,и на разумни цени, имате възможност да се сдобиете с пълен асортимент щипки за различните компоненти на колата ви. 

Лайсните са неделима част от всеки автомобил, а стратегическите им позиции налагат периодична подмяна. Материалите, в които се предлагат, са разнообразни, както и начина им на монтаж. Ако поставянето им се извършва с помощта на щипки, е много важно да се обърне внимание на качеството на шипките, които ще закупите, за да се постигне трайно и стабилно закрепване. Един планиран ремонт е добър повод да разгледате предлаганите в магазина ни щипки за лайсни, които са с доказано качество и на ниски цени. 

Обикновено, в автомобила най-често се повреждат или износват компонентите, които имат някакви предпазни функции.. Едни от тях са автомобилните кори, които покриват основни части на колата ( двигател, врати, скоростна кутия и т.н. ), предпазвайки я от вредни външни влияния. Понякога подмяната им е неизбежна, за да се избегне по-сериозен ремонт или дори, поради естетически причини. В тези случаи е важен избора на качествени щипки за автомобилни кори, които значително улесняват процеса на подмяната. Стабилното закрепване е половината от ремонта, а с щипките за кори на автомобили, които можете да закупите при нас, ще постигнете трайно и плътно прикрепване. 

Понякога самите щипки, с чиято помощ се прикрепват корите, се чупят при шофиране, особено, ако са със съмнително качество или пък, ако се шофира при лоши условия. . Сред авто аксесоарите ни е наличен богат асортимент от качествени щипки за кори на коли, за различни модели автомобили. А ако се налага демонтирането на кората на вратата, щипките отново играят ролята на крепежен елемент, при обратното и поставяне. В тази категория ще откриете комплекти щипки за кори на врати, изцяло съобразени с модела и нуждите на колата ви. 

Калниците са още един компонент със защитна функция, който, подобно на бронята, страда най- много от неизправностите на пътя. Подкалниците, от своя страна, поемат основна част от вредните външни влияния ( прах, мръсотия, твърди частици и т.н., за да не им позволи да наранят калника. Рисковете за тях са доста големи и затова в тези зони на автомобила се наблюдават чести проблеми. Някои щипки за подкалници често падат и поединично, особено, ако не са достатъчно качествени, така че, често се налага единичната им подмяна. При планиран ремонт или просто при нужда от комплект щипки за автомобила ви- прегледайте богатия ни асортимент от продукти. 

Необходимостта от нова тапицерия е сериозен повод за демонтиране на корите на автомобила и ще ви принуди да си набавите щипки, с които да прикрепите обратно кората, а впоследствие- и тапицерията. За да се завърши успешно естетическото обновяване на колата ви, освен щипки за кора на врата, ще имате нужда и от комплект щипки за тапицерия. Различното в предложение на нашия магазин е, че тук имате възможността да се снабдите с всичко, което ви е необходимо, в рамките само на едно пазаруване,и на много изгодни цени.