Авто щипки

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Ако сте активен шофьор, то със сигурност сте преживели редица досадни моменти на обикаляне из магазини за авточасти, когато не откривате продукта, който ви е нужен? Ето защо сме категорични, че първокласният магазин се отличава с редовното зареждане и наличие на пълния асортимент от предлаганите в него продукти. Ние от Тонекс 1 ви предлагаме богат избор от пластмасови щипки за автомобили.

Какво е тяхното предназначение?

Авто щипките са важен аксесоар, от който се възползваме, когато се налага да закрепим  някои детайли от личния ни автомобил. Когато са изработени качествено, те са много стабилен крепежен елемент. Въпреки, че се откриват сравнително лесно и на  достъпни цени, понякога е трудно да се снабдим точно с вида, който ни е необходим.

Възползвайте се от възможността и си направете подарък, като се доверите на нашия онлайн магазин за автомобилни щипки за лайсни, подкалници, за кори на врати и т.н. Тук бързо, лесно,и на разумни цени, имате възможност да се сдобиете с пълен асортимент крепежи, предназначени за различните компоненти на колата ви. 

Лайсните са неделима част от всеки автомобил, а стратегическите им позиции налагат периодична подмяна. Материалите, използвани за изработката им са разнообразни, както и начините на монтиране. В случай че поставянето им се извършва с помощта на щипките, е много важно да се обърне внимание на качеството на закупените крепежни елементи, за да се постигне трайно и стабилно закрепване.

Един планиран ремонт е добър повод да разгледате щипките за лайсни, предлагани в магазина ни. Те са с доказано качество и на ниски цени. Обикновено, в автомобилите най-често се повреждат или износват компонентите с някакви предпазни функции. Едни от тях са автомобилните кори, покриващи основни части на колата ( двигател, врати, скоростна кутия и т.н. ), предпазвайки я от вредни външни влияния.

Понякога подмяната на корите е неизбежна, за да се избегне по-сериозен ремонт и дори поради естетически причини. В тези случаи е важен избора на качествени щипки за автомобилни кори, защото те значително улесняват процеса по подмяната. Стабилното закрепване е половината от ремонта, а с щипките за кори на автомобили, предлагани от нас нас, ще постигнете трайно и плътно прикрепване. 

Понякога самите елементи, с чиято помощ се прикрепват корите, се чупят в процес на използване, особено, ако са със съмнително качество или се шофира по лоши пътни артерии Сред авто аксесоарите ни е наличен богат асортимент от качествени щипки за кори на коли, за различни модели автомобили.

Когато се налага демонтирането на кората на вратата, щипките отново играят ролята на крепежен елемент, нужен за поставянето ѝ на предишното място. В тази категория ще откриете комплекти щипки за кора на врата, изцяло съобразени с модела и нуждите на колата ви. 

Калниците са още един компонент със защитна функция, който, подобно на бронята, страда най-много от неизправностите на пътя. Подкалниците, от своя страна, поемат основна част от вредните външни влияния (прах, мръсотия, твърди частици и т.н.), за да не им позволи да наранят калника.

Рисковете за тях са доста големи и затова в тези зони на автомобила се наблюдават чести проблеми. Някои подкалници често падат и поединично, особено, ако не са достатъчно качествени, така че, често се налага единичната им подмяна. При планиран ремонт или просто при нужда от комплект щипки за подкалниците на автомобила ви - прегледайте богатия ни асортимент и изберете подходящия модел. 

Необходимостта от нова тапицерия е сериозен повод за демонтиране на корите на автомобилите. Това ще ви принуди да си набавите крепежи, с които да прикрепите обратно кората, а впоследствие и тапицерията. За да се завърши успешно естетическото обновяване на колата ви, ще имате нужда и от комплект щипки за кора на врата и тапицерия. Ще ви предложим и подходящи за автостелки

Различното в нашия магазин е, че тук имате възможността да се снабдите с всичко, което ви е необходимо, в рамките само на едно пазаруване,и то на много изгодни цени.