Масла и течности за коли

Филтрирай по категория:
Подреди по:
 • WD-40 бяла литиева грес осигурява дългосрочно смазване, като специалната му формула не позволява да ..
  19.90лв. 17.90лв. -10%
 • WD-40® Предпазва метала от ръжда и корозия, с висока проникваща способност, отстранява влагата и..
  7.90лв. 6.90лв. -13%
 • Ефективен продукт, който елиминира малки течове на фреон от тръбите и гарнитурите на климатичната си..
  90.00лв.
 • XADO Atomic Oil 0W-20 SN е синтетично, нисковизкозно, енерго- и ресурсоопазващо масло. Използва с..
  23.00лв.
 • XADO Atomic Oil 0W-30 SL/CF покрива изискванията на Американският API- SL/CF и Европейският ACEA A3/..
  34.00лв.
 • XADO Atomic Oil 10W-40 4T MA SuperSynthetic - 1л Използва се в четиритактови двигатели на мотоцик..
  19.00лв.
 • Полусинтетично масло от висш клас за дизелови двигатели на леки, лекотоварни автомобили, автобуси, м..
  52.00лв.
 • XADO Atomic Oil 10W-40 SL/CF е високо качествено полусинтетично моторно масло специално предназначен..
  14.00лв.
  На база 1 отзива.
 • XADO Atomic Oil 10W-60 4T MA - 1л XADO 10W-60 4Т MA е най-добрият избор за 4-тактови двигатели на..
  26.00лв.
 • XADO Atomic Oil 15W-40 SL/CI-4 надвишава изискванията на Американските и Европейските спецификации з..
  13.00лв.
 • XADO Atomic Oil 20W-50 SL/CI-4 е изключително добро високо вискозно минерално моторно масло. Приготв..
  13.00лв.
 • XADO Atomic Oil 2T FC - 1л Синтетично моторно масло Хадо за мототехника, специално разработено за..
  16.00лв.
 • XADO Atomic Oil 5W-30 е синтетично моторно масло, отговарящо на изискванията на VW 504.00/..
  24.00лв.
 • XADO Atomic Oil 5W-30 A5/B5 е изцяло синтетично всесезонно моторно масло, изпълняващо изискванията п..
  24.00лв.
 • Спецификации: SAE 5W30 API SM/CF BMW Longlife-04 MB 229.3, 229.31 VW 502.00/505.00 ..
  20.00лв.

Електронен магазин Тонекс 1 ви дава възможност да закупите качествено авто масло на изгодна цена изцяло по електронен път. Ако времето ви притиска и нямате време за посещение на физическите магазини и авто сервизи, то ние ще се погрижим за доброто състояние на личното ви превозно средство, доставяйки в дома ви закупения продукт.

Какво съдържа този раздел?

Тази категория на нашия онлайн магазин за авто-консумативи и аксесоари е озаглавена Масла и Течности. В нея са включени всички продукти, нужни за безпроблемната работа на превозните средства, в това число двигател, ходова част, скоростна кутия, охладителна система и т.н.

Обособени са голям брой подкатегории, в които продуктите са отделени спрямо тяхното предназначение. Тъй като „масло за коли” е твърде обширно понятие, правилното структуриране на сайта ни, ще ви помогне да намерите бързо смазочната или друг вид течност за конкретната част от превозното ви средство.

От нас можете да закупите:

Широка гама двигателни масла

Двигателните автомобилни масла са важна част от продуктовия ни асортимент, в което няма нищо случайно. Факт е, че точно двигателят е най-важният и скъп елемент в моторните превозни средства. Недостигът на смазка, както и използването на стара и с нисък вискозитет, ще доведе до износване на частите, подложени на триене – бутала и цилиндри. По този начин автомобилът ви ще се окаже бързо извън движение.

От магазина ни можете да закупите качествено масло за кола, което ще се погрижи за отличното състояние на нейния двигател. Предлагаме пълната гама продукти на водещата марка Bardahl, за да гарантираме на своите клиенти тяхната сигурност и приятно изживяване на пътя. Маслата ни са подходящи за всички видове бензинови, LPG и дизелови двигатели с или без турбо компресор.

Хидравлични и трансмисионни масла

Хидравличните ни и трансмисионни авто масла са на изключително атрактивни цени, за да не се компрометира управлението на вашите коли. Смазочните течности са отново на водещата марка Bardahl и служат за ефективното функциониране  на волана и скоростната кутия, предпазвайки вътрешните метални части при триене. Обезпечават и отвеждането на излишната топлина и защита от окисляване и корозия.

Качествената смазочна течност има редица предимства пред ниския клас продукти, предлагани масово на пазара. Нискокачествените смазки се предлагат на много по-ниска цена, което изкушава собствениците на автомобили. В дългосрочен план обаче те са много по-скъпи. От една страна всеки ремонт или смяна на хидравлика и скоростна кутия е огромен разход на пари, а от друга, тези течности имат значително по-кратък живот и се нуждаят от по-честа подмяна.

Ще се погрижим за отличното състояние на вашия автомобил

Чрез тази категория, включваща разнообразни по вид и предназначение продукти, ние целим да ви осигурим бърз достъп до течностите, нужни на автомобила ви, за да бъде в изрядно състояние. Освен богат избор от оригинални масла за коли, тук ви предлагаме и течностите, обезпечаващи безпроблемната работа на спирачна и охладителна системи, както и чистотата на предното стъкло на вашата кола.

От съответната подкатегория бихте могли да се снабдите с концентриран или готов за употреба антифриз, спирачна емулсия и течност за чистачки. Подготвили сме различни разфасовки, за да удовлетворим нуждите на частните си клиенти, а също и тези на големите авто-сервизи. Препоръчваме да се консултирате със специалист, преди покупката на авто масло и на всеки друг консуматив от тази категория.