Добавка за спиране на течове HOLTS Radweld 125мл

25.00лв. 20.00лв.

Модел: 702333963
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Добавка за спиране на течове HOLTS ... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Holts Radweld 125мл е продукт за ремонт „направи си сам“, който е предназначен да запечатва малки течове в охладителната система. Тестван в нашата най-модерна лаборатория и в реални условия, Radweld е доказано, че запечатва малки дупки и пукнатини от системата, осигурявайки постоянен ремонт за малка част от цената на резервните части.

Парата от вашия радиатор и прегряващият двигател не трябва да развалят деня ви или да струват цяло състояние за ремонт. Със своята усъвършенствана формула, Holts Radweld ще се насочи към течове в охладителната система на вашия автомобил, безопасно запечатвайки пукнатини и дупки, без да причинява повреда или запушване в двигателя.

  • Спира течове в радиатори и маркучи
  • Запечатва за минути без запушване или увреждане
  • Предотвратява бъдещи течове
  • Просто налейте и ремонтирайте за минути

Предимства

  • Radweld е подходящ за всички автомобили и се смесва с всички видове охлаждаща течност/антифриз, които вече са в охладителната система. Не се нуждаете от специална подготовка, за да използвате Radweld и няма нужда да източвате или промивате охладителната система.
  • Radweld също предотвратява бъдещи течове, за да ви помогне да запазите колата си на пътя за по-дълго време. Чрез третиране на участъци от корозия и питинг при източника, продуктът ефективно удължава живота на охлаждащата течност/антифриз и отделните компоненти в охладителната система, което помага за предотвратяване на бъдещи течове, като същевременно поддържа ефикасността на охлаждането на двигателя за по-дълго време.
  • Holts разработва продукти за вас в Обединеното кралство, въз основа на непрекъснато променящите се нужди на автомобилния пазар, така че те са лесни за използване.

Как работи

  • Бърз и лесен за използване, Radweld започва работа незабавно, циркулирайки през охладителната система, за да оформи постоянен и дълготраен ремонт. Никога не е било по-лесно или по-удобно да лекувате и коригирате проблеми в охладителната система на вашия автомобил.
  • Просто изсипете и поправете, не може да бъде по-лесно. След това Radweld си проправя път през системата, за да се насочи към течовете на радиатора, без да повреди или запуши системата.
  • Без значение къде е течът или проблемната зона в охладителната система на вашия автомобил, специализираната формула на Radweld ще търси дупки, пукнатини и зони на абразия, свързвайки се с материала, за да образува постоянен ремонт. Продуктът се изсипва в резервоара за охлаждаща течност/антифриз без необходимост от промиване на системата, за пълно удобство.

Една опаковка от 125 мл е достатъчна за охладителни системи до 7 литра.

Разгледайте нашето видео с инструкции по-долу, за да видите Holts Radweld в действие