Медна високотемпературна смазка до 1200°C

30.00лв. 25.00лв.
Модел: 500992881
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Медна високотемпературна смазка до ... × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Устойчива на високи температури и натоварвания здраво прилепваща, смазваща, противозаклинваща и защитаваща от корозия медна паста.

Много голяма устойчивост

  • Температурна област на приложение от -40°C до +1200°C.
  • Устойчива срещу вода, основи и киселини.

Силно и продължително мазилно действие

  • Осигурява дълготрайна защита срещу прeгаряне и спичане, студено заваряване, износване, корозия и образуване на ръжда по шевове и заварки.

Не съдържа силикон.

Области на приложение

Спирачки: задната част на накладките на дискови спирачки (предотвратява скърцащите шумове), скрепителни и единични части и детайли.

Акумулаторни клеми: защита на контакти, дюзи на пистолети за заваряване (предотвратява образуването на “перли”).

Уплътнения: предотвратява спичането и прилепването на твърди гарнитури и уплътнения.

Други приложения: резбови съединения (винтове за ауспуси, резби на свещи и др.), лагери, оси, триещи се повърхности. Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Разфасовка: 500мл

Цената е за 1 бр

Документи