Полусинтетична, леплива смазка в спрей HHS 2000

40.00лв. 35.00лв.
Модел: 500966745
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Полусинтетична, леплива смазка в сп... × 1 бр.

Цена: 35.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Полусинтетично смазочно масло, с изключително висока устойчивост на високо налягане HHS 2000.

Устойчиво на високи налягания

  • Изгражда смазочен филм с много висока устойчивост на разкъсване, както и отлични приглушаващи звука и вибрациите свойства.

Добри пълзящи свойства

  • Отлично смазва малките отвори.
  • Надеждна защита срещу корозия.

Леплив

  • Лубрикантът е устойчив на центробежни сили при въртящи и движещи се елементи.

Добра съвместимост с различни материали

  • Добра съвместимост с различни уплътнители и пластмаси. Не взаимодейства с боядисани повърхности.

Устойчиво на пръски вода, солена вода, слаби киселини и алкали.

Без силикон, смола и киселина.

Внимание

Устойчив на високи налягания

HHS 2000 е изключително устойчива смазка и смазочният и филм не се разкъсва дори при много високи налягания. Тя надеждно разделя основата от движещите се елементи и по този начин намалява амортизацията на частите и шанса за повреда. Ефектът е възможен само при незапрашени места на употреба - затова препоръчваме старателно почистване на частите с HHS Clean (арт. № 089310610) преди нанасянето на смазката.

Приложение

Подходящ за универсално смазване дори при високо налягане, например връзки за превключване, свръзки при ускорители и съединители, щифтове, фуги, шарнири, реверсивни лостове, заключващи накрайници, плъзгащи се релси, верижни колела, зъбни стелажи и отворени зъбни колела.

Инструкции

Разклатете флакона преди употреба, напръскайте елементите и позволете да подейства за момент. След употреба, обърнете флакона на обратно и изпръскайте до изпразване на дюзата.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Разфасовка: 500мл

Цената е за 1 бр

Документи