спрей ръжда тънка смазка проникваща смазка многофункционална смазка дълбоко проникваща смазка

Спрей за премахване на ръжда FLAMINGO

18.00лв. 15.00лв.

Модел: 500199915
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Спрей за премахване на ръжда FLAMIN... × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Спреят на FLAMINGO DE-RUST LUBRICANT съдържа специална силиконова съставка, която оставя защитен филм върху металната повърхност, така че да предотврати контакта на повърхността с влага и въздух, като по този начин се избегне окисляването и ръждясването на повърхността. Намира широко приложение в защитата на прецизни компоненти, електрически контакти, метални части, както и свръхчувствителни компоненти. Заради способността си да прониква и в най-тесните отвори, той обикновено се използва при поддръжката на машини, оръжие, електрически инструменти и прецизни инструменти. Може да се използва за смазване на столове, панти на врати, гаражни врати, автомобилни части, като специалните съставки елиминират влагата, така че да се предотврати бъдеща поява на корозия на повърхността и гарантират доброто си смазващо действие.

Приложение:

  • При лека ръжда: Напръскайте върху металната повърхност и след това я изчеткайте, почистете я с чиста вода за около 10-15 минути.
  • При умерена ръжда: Напръскайте върху металната повърхност, удължете времето, през което течността остава върху металната повърхност, след което избършете или премахнете ръждата, би било по-добре, ако се почисти и с чиста вода.
  • При сериозна ръжда: Облейте или потопете детайла в смазката за премахване на ръждата, докато слоят ръжда се изчисти. По-добър ефект ще се получи, ако смазката против ръжда се нагрее във външен съд до 60°С.

Разфасовка: 450мл

Цената е за 1 бр