00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Спрей за спукани гуми 750ml FACOM

няма 29.80лв.

Модел: FACOM 006096
Наличност: няма


Спрей за ремонт на спукани гуми, Facom 750ml. Възстановява спукани гуми за минути и без демонтаж. Запушва дупката и напомпва гумата. Съставът на този продукт осигурява равномерното му разпределение, като се избягва риска от разбалансиране. Запазва необходимата еластичност за добро поведение на гумата на пътя. Приложим при всякакви метеорологични условия, позволява бързо справяне с повредата и избягване на рисковете от престой край пътя.

Съвместимост : 
За автомобили, бусове, джипове, мотоциклети, каравани, ремаркета, състезателни коли и др. Флакона е достатъчен за ремонт и помпане на 1 гума, стара и нова, с камери и безкамерна, с ширина до 225 мм. Съвместим с гуми, помпани с азот.
Начин на употреба :
1. Ако е възможно, изтеглете предмета, който е пробил вашата гума. При възможност позиционирайте вентила на колелото в горно положение. 
2. Разклатете добре аерозола и ако времето е студено го загрейте за няколко минути между дланите или на отоплението в купето. 
3. Завийте докрай съединението към вентила на колело-то. Дръжте аерозола с главата нагоре. Натискайте бутона до пълното изчерпване на аерозола. 
4. Веднага тръгнете на път, като поддържате умерена скорост [максимум 60 км/ч), като изминете около 15 км. 
5. След това регулирайте налягането на гумата според препоръките на производителя. 6. Отново периодично проверявайте гумата в следващите няколко дни и я дайте за проверка на специалист.
Спреят не е подходящ при разкъсана, излязла от джантата, странично пукната гума, или при дупка над 5 мм.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.