AdBlue MANNOL 10л

40.00лв. 30.00лв.

Модел: 1848146959
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

AdBlue MANNOL 10л × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Фуния за наливане от тубата, може да закупите от ТУК

AdBlue е разтвор на карбамид с висока чистота 32,5 % w/w, който се използва като допълнителна работна течност в дизелови автомобили и камиони, оборудвани с SCR технология (селективна каталитична редукция). Съставът на AdBlue е посочен в DIN 70070. Използването на такива системи оптимизира работата на двигателя, намалява емисиите на вредни частици в отработените газове и отговаря на екологичните стандарти Евро 4, Евро 5 и Евро 6.

Предимства на AdBlue:

  • Намалява замърсяването на въздуха, намалява разхода на гориво с 5% (при условие, че двигателят ще работи при оптимални параметри и ще бъде правилно настроен).
  • Подходящ за автомобили, оборудвани с система Bluetec.
  • Максималният срок на съхранение на AdBlue е една година от датата на производство, при условие че са спазени всички стандарти за съхранение на AdBlue.
  • Течността AdBlue е напълно безопасна и не е запалима субстанция, но ако се съхранява при температурни условия над + 30 градуса, ще се получи разграждане на хидролизата и може да се създаде амоняк. Ако температурата е по-ниска от -11,5 градуса, добавката може да кристализира. Следователно всички съдове и контейнери, в които се съхранява карбамид, трябва да са добре изолирани, ако е необходимо, да се инсталират отопление върху тях, трябва да има добре добре проветрявано място, където да се съхранява AdBlue.

Разфасовка: 10 литра

Произход: MANNOL Germany