Продуктите на ХАДО се продават в магазинът ни на адрес: бул. Самоковско шосе № 19.

промивка маслена система запекли сегменти

XADO ATOMEX Total Flush за почистване маслената система на двигателя

35.00лв.

Модел: XA40613
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

XADO ATOMEX Total Flush за почиства... × 1 бр.

Цена: 35.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

ATOMEX Total Flush - 250ml

Описание:

XADO AtomEx Total Flush е универсален почистващ препарат на маслената система на двигателя. Безопасно и внимателно почиства маслената система на двигателя от всички видове амърсявания, осигурявайки нейната техническа чистота. Премахва от буталните пръстени и канали нагари и смоли. Премахва отлагания заседнали в маслените сегменти, възстановява тяхната подвижност и повишава компресията. Почиства вентилационната система на картера. Atomex Total Flush е предназначен за бензинови, LPG и дизелови двигатели, специално тестван за турбо-компресори.
Съдържа ревитализант и образуват противоизносващо метало-керамично покритие на триещите се части веднага по време на измиване на маслената система. Предотвратява евентуални дефекти на триещите се повърхности в двигателя.

Приложение:
Загрейте двигателя и поставете една опаковка. Стартирайте двигателя и оставете да работи на празен ход в продължение на 10-15 минути или изминете в не натоварен режим 20 км. В случай на тежко замърсяване на двигателя, за дълбоко почистване се препоръчва пробег между 150-200 км. в нормален режим.  Добавката е приложима универсално за всички видове двигатели на автомобили, джипове, моторни лодки, мотоциклети и др. Безопасен е за турбо компресори.

Една опаковка (250 ml.) е предназначена за 4-5 литра двигателно масло.