00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

XADO ЕДНА СТЪПКА - добавка за двигатели на бензин, дизел, газ и метан

85.90лв.

Модел: XA12024
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

XADO ЕДНА СТЪПКА - добавка за двига... × 1 бр.

Цена: 85.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

XADO ЕДНА СТЪПКА - 27ml

Описание

ХАДО ЕДНА СТЪПКА е трето поколение XADO ревитализант, създаващ нови възможности за защита от триенето и възстановяване от износването на двигателя. Ново-разработеният процес на доизграждане на разрушената кристална структура на метала се осъществява само в един етап. Друго предимство на 1 Stage е възможността за приложение на продукта на всички типове двигатели - бензинови, дизелови, газови и турбо.  

ПРЕДИМСТВА:

Възстановяване на износените метални детайли в двигателя;
Защита от последващо износване на двигателя в рамките на около 100 000 км.
Увеличаване на компресията в цилиндрите;
Увеличаване на мощността и ускорението на двигателя;
Намаляване на разхода на гориво;
Удвояване или утрояване на живота на двигателя;
Защита от студен старт;
Намаляване на шума и вибрациите.

Приложение

Загрейте двигателя до работна температура.
Поставете 1 Stage в двигателното масло. 
Оставете двигателя да поработи на празен ход в рамките на 10 мин. 

ВНИМАНИЕ !!!

ХАДО ЕДНА СТЪПКА е предназначен за двигатели работещи на газ, бензин и дизел с обем на маслената система до 10 литра.
Обработката се счита за завършена след 1000 км., през който не трябва да се сменя двигателното масло.

ХАДО ЕДНА СТЪПКА е съвместим с всички видове минерални, полусинтетични и синтетични  масла. Той не променя вискозитета и техните свойства.
При двигатели със силно износване е препоръчително процедурата да се повтори.

Една от най-добрите метан добавки, предлагани на пазара е Xado 1 Stage Engine Revitalizant. Нещо повече – ревитализантът е напълно съвместим и подходящ също за бензинови, дизелови и турбо двигатели. Автомобилите с газови и метан уредби се нуждаят от интензивна защита срещу износване и деформация на металните части на двигателя. Тонекс 1 ви предлага един перфектен продукт на максимално достъпна цена.

Характеристики и свойства

Едностепенната метан добавка XADO осигурява едноетапна обработка на всички видове двигатели. Тя възстановява износените метални елементи, и същевременно ги предпазва от последваща деформация. Една бутилка от 27 мл съдържа достатъчно количество активно вещество за един завършен на 100% (RF100) цикъл на ревитализация на автомобилния двигател.

Разликата между 1 Stage Maximum Atomic Metal Conditioner и този продукт, е наличието на единствено сурова, активна съставка – ревитализант в гелообразна форма. Тестовете, проведени в независимо лаборатории доказват, че този ревитализант притежава свойството да:

  • Възстановява износения метал и защитава от последващо износване;
  • Възстановява изгубената компресия в цилиндрите;
  • Намалява разхода на гориво;
  • Повишава мощността;
  • Намалява токсичните емисии.

Без значение колко добре поддържате своя автомобил, високата температура и триенето причиняват износване, надраскване и деформация на металните части на автомобилния двигател с времето. С добавянето на само един флакон XADO 1 Stage Engine Revitalizant към моторното масло, се възстановяват износените участъци на метала.

Добавката служи като защитно покритие в точките на триене, изпълнявайки ролята на саморегулиращ се керамично-метален повърхностен слой, предотвратяващ бъдещи процеси в проблемните участъци. За разлика от други продукти, които трябва се добавят при всяка смяна на маслото, едностепенния ревитализант се прилага веднъж на всеки 100 000 км.

Иновативната патентована нанотехнология на XADO е резултат от 20-годишни изследвания и разработки. Когато се добави към моторното масло на автомобила, 1 Stage Revitalizant възстановява износения метал на ниво атоми. Добавката се активира при висока температура и триене, така че да възстанови метала само в точките на високо триене, където се получава износване.

Едностепенната добавка за газ, метан, дизел и бензинови двигатели оставя картера и металните части извън зоната на триене незасегнати. Защитният слой не се изпича и излющва, и не променя вискозитета на маслото. Това го прави напълно безопасен за употреба дори при най-чувствителните автомобили.

Този продукт е съвместим с всички видове моторни масла – от изцяло синтетични до минерални.

Указания за употреба: Уверете се, че двигателят е достигнал нормална работна температура, след което го изключете. Ревитализантът трябва да бъде със стайна температура, за да може да тече свободно. Изсипете цялото съдържание на тубата в резервоара за двигателно масло. Стартирайте автомобила и оставете мотора да работи на празен ход в продължение на 5 минути, след което можете да преминете към нормално каране.

Цикълът на ревитализация е завършен след изминаване на 900 – 1500 км. През този период не се препоръчва смяна на маслото!

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.