Продуктите на ХАДО се продават в магазинът ни на адрес: бул. Самоковско шосе № 19.

XADO VERYLUBE спрей за почистване на EGR дроселова клапа дебитомер

15.00лв.

Модел: XB40038
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

XADO VERYLUBE спрей за почистване н... × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Спреят EGR VERYLUBE за почистване на дебитомер, перфектно почиства дроселовата клапа, EGR клапана и карбуратори. Течността отстранява всяко възможно замърсяване, възстановява параметрите на възлите, т.е. увеличава мощността на двигателя и ускорението, намалява вредните емисии в атмосферата и намалява консумацията на гориво.​ 

Предимства:

* Бързо омекотява и премахва всички видове замърсяване.
* Възстановява работните параметри на механизма.
* Увеличава мощността на двигателя и възможността за ускорение.
* Намалява съдържанието на вредните изгорели газове в атмосферата.
* Намалява разхода на гориво.

Тонекс 1 ви дава възможност да закупите онлайн висококачествения спрей за почистване на дроселова клапа и дебитомери XADO. Продуктите на украинската компания са едни от най-търсените в специализираните ни магазини, поради отличното съотношение между качество и цена при тях.

Свойства и предимства

Уникалната формула на почистващия спрей за дебитомери спомага за поддържане на автомобилния двигател в добро състояние. Индиректно, с негова помощ се възстановяват работните параметри на отделните механизми и се понижава отделянето на вредни емисии от изгорелите газове в атмосферата.

Уникалният спрей за почистване на дебитомер притежава свойството да увеличава мощността на двигателя, а по този начин и неговата възможност за ускорение. В същото време спомага за намаляване разхода на гориво. Продуктът е предназначен за почистване на дроселова клапа на инжектор и клапан на на системата за рециркулация на отработените газове (EGR).

Действието на спрея е многостепенно. Той бързо омекотява и разтваря всички видове замърсявания, включително стари нагари, като по този начин възстановява работата на важните компоненти на автомобилната инсталация. Предлага се като готова за употреба формула.

„Хадо” е готов за употреба спрей за почистване на дебитомери, който не се нуждае от предварително дозиране, смесване и разреждане. Така водачите имат възможност да пестят време и усилия, стараейки се поддържат своите превозни средства в отлично състояние. Спрейът е предназначен за обработка на различни автомобилни компоненти, всеки от които се третира по специфичен начин.

Така например при чистене на дебитомер се следват следните стъпки:

Напръсква се голямо количество от продукта върху клапата в отворено положение. Двигателят трябва да е топъл, но неработещ в процес на нанасяне на почистващата емулсия. Впоследствие двигателят се стартира и се форсира в продължение на 3 до 5 минути.

Почистването на EGR клапана включва свалянето на същия, след което се опръсква обилно замърсената повърхност. Разтворените замърсявания се почистват, а почистената повърхност се оставя да изсъхне за 1 – 2 минути, преди клапанът да се върне на обичайното му място. При нужда процедурата може да се повтори неколкократно до пълно отстраняване на замърсителя.

Спрейът не е предназначен единствено за почистване на дебитомер. Той може успешно да почисти и автомобилния карбуратор. Процедурата изисква да се свали въздушния филтър и да се стартира двигателя, след което се опръскват обилно всички видими части на карбуратора. Важно е по време на почистването двигателят да се поддържа на високи обороти.

За марката

Продуктите с марка XADO представляват важна част от продуктовия ни асортимент. Те са с високо качество, а същевременно на изключително изгодна цена. Пълната гама гел-ревитализанти, авто масла и авто-химия на марката са включени в каталога ни, защото те са едни от най-добрите антифрикционни решения на съвременния пазар.

Компанията XADO Chemical Group е основана през 1991 г. в град Харков (Украйна). Името “ХАДО” е съкращение от думите „Харьковский дом”, а първия продукт в потребителска опаковка (двигателен гел-ревитализант) е пуснат в продажба през 1999г. През 2004 г., в сътрудничество с европейския производител на петролни продукти Eurol B.V., в Нидерландия е създадена XADO Lube B.V., произвеждаща предлаганото от нас масло Atomic Oil с атомен ревитализант.

Днес по експертни оценки, украинската компания е основен доставчик на антифрикционни решения на руския пазар и в цялата руска федерация с пазарен дял 24%, а в сегмента на нанокерамиката - до 90%. Компанията произвежда около 800 броя продукти (основно за авто-поддръжка), които се предлагат в над 60 страни по света. Делът на износа е около 90%.

XADO Very lube