149277

Електрическа помпа за източване на гориво 24V 50мм

40.00лв.
Модел: 1330014352
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Електрическа помпа за източване на ... × 1 бр.

Цена: 40.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Електрическа помпа за източване на гориво 24V потопяема (позната още и като "крадец"), ще ви помогне в различни ситуации. Помпата е с високо качество, което я прави отлично решение за всички собственици и водачи на МПС, както и разбира се за професионалистите в тази област.

  • Дебит : 30л / мин
  • Номинално напрежение : 24V, 3.5А
  • Диаметър на накрайника: 19.7мм
  • Диаметър на корпуса: 50мм

Приложение :

По строителни обекти, в кариери, мини, къмпинг за източване на вода и гориво и др., без киселинна среда. 
Висок дебит при транфера на течностите при ниска консумация на енергия. 

Внимание! 
Да не се използва на сухо (без да е потопена в течност) !

Електрическа помпа за източване на гориво ще ви бъде особено полезна при голям брой операции. Това е потопяем модел с номинална мощност 24V, предназначен за използване без киселинна среда. Капацитетът на изпомпване на тази супер функционална помпа за източване на гориво от резервоар е 30 л в минута, с което ви помага да спестите ценно време и усилия.

Електрическата помпа за източване на гориво е изработена от здрави и устойчиви на корозия и окисление материали.  С нея, освен гориво могат да се източват също вода и други съвместими течности от резервоари, контейнери и други съдове с различен размер на гърлото, благодарение на компактния ѝ размер и гърловина. Този модел е сред най-предпочитаните, поради отличното съотношение висок трансфер на течности/ ниска електрическа консумация.

 Помпата за източване на гориво и други течности работи чрез свързване на клемите към акумулатора на автомобил и се предлага оборудвана с всички консумативи, необходими за нейната работа. Избирайки този модел, не е нужно да закупувате допълнителни компоненти, нужни за изпомпването на течности. Моделът притежава и свойството да прецежда по-едрите частици, съдържащи се в течността, независимо дали са били отложени в горивото или са образувани във вътрешността на резервоара.

Нашата ел помпа за източване на гориво е дело на турската компания Kemos, предпочитана, поради високото качество на своите продукти и невероятно изгодната им цена. Не е препоръчително този модел да се използва за източване на масла и други гъсти течности, като е задължително помпата да работи винаги потопена в течност. Желателно е да се изключва за 15 минути на всеки 30 минути ефективна работа.