помпа за източване на гориво крадец

00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Помпа за източване на масло и нафта 12V

59.80лв.
Модел: 3610011926
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Помпа за източване на масло и нафта... × 1 бр.

Цена: 59.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

⇒ Идеално оборудване за бърза и чиста смяна на масло. 
⇒ Помпата работи чрез свързване на щипките към 12V акумулатор. 
⇒ Маслото се изпомпва от мотора през отвора за измерване на маслото. 
⇒ Бутон за включване / изключване, лесен за използване. 
⇒ Помпата е подходяша за изпомпване на масло, дизел и др. 
⇒ Приложение : автомобили, мотоциклети, лекотоварни автомобили, лодки, генератори и други 12v превозни средства.
⇒ Помпата не е подходяща за изпомпване на : вода (без смазване на помпата), лесно запалими течности (керосин, бензин и др.)

 • Входящо: DC 12V 
 • Максимален ток: 5А 
 • Максимална мощност: 60W 
 • Ниво на звуково налягане: 70dB (A) 
 • Захранване: 12V батерия на превозното средство 
 • Дебит на дизеловото гориво: 250L / H 
 • Моторно масло (40-60 градуса) мин. 
 • Размери на маркуча (приблизително): Дължина / Външен диаметър / Вътрешен диаметър, Входящ маркуч: 1,2 м / 6 мм / 4 мм, Изходящ маркуч: 1,5 м / 12 мм / 10мм

Как източвате маслото, когато дойде време за смяната му с нов флуид? С механично изпомпващо устройство или с обикновен гумен маркуч? По същия начин ли процедирате, когато се касае за големи количества? Ние ви даваме по-добра опция – моторна помпа за източване на масло, която ще се справи със задачата за изключително кратко време. Възползвайте се от изгодната цена на продукт с отлично качество и висока производителност.

Кои са нейните предимства?

Всеки авто сервиз трябва да се снабди с високооборотна помпа за източване на масло от двигател. Моделът, представен в каталога ни е идеалното решение за бърза и преди всичко чиста работа при операции, налагащи източване на смазочните флуиди от двигателя и дизеловото гориво преди ремонти и профилактични манипулации.

С какво помпата, която ви предлагаме е различна? На първо място, разликата е в наличието на мотор, чиято изпомпваща мощност осигурява дебит от 250 л. на час. Това означава, че смяната на масла и източването на нафтата от резервоара ще бъде извършена в рамките на няколко минути.

Понякога подготовката за ремонтните дейности отнема повече време и усилия от самите поправки. Ние ви предлагаме уред, който ще съкрати драстично продължителността на операциите. Бързината на провеждане на различните дейности, ви позволява да увеличите работния капацитет на автосервиза си, без да е нужно да увеличавате персонала.

Нашата помпа за смяна на масло може да се използва дори в обекти, където не е наличен достъп до електрическата мрежа. Нейният двигател се захранва от автомобилния акумулатор с входящо напрежение 12V DC. Свързването към акумулатора се осъществява посредством щипките, с които изпомпващото устройство е фабрично окомплектовано.

Различен е и методът на екстракция на двигателните масла, когато се работи с автоматизирани източващи устройство като модела, който ви предлагаме. Отпада нуждата автомобилът да се качва на канал, а монтьорът да застава под него, за да източи двигателната смазка. Макар гравитацията да улеснява процеса донякъде, повярвайте, в натоварена среда е нужно по-удобно и ефективно решение.

Вместо да се отвива капачката на контейнера, за да изтече маслото под въздействие на собствената му тежест, с моторната помпа за масло се извършва екстракция директно от двигателя, през отвора за проверка на флуида. Този подход на действие не само улеснява работата на автомонтьорите, но и прави операцията много по-чиста и прецизна. Без разливи и замърсяване на работната среда.

Освен, че е много по-чисто, изсмукването на дизелови горива и смазочни масла с помпен агрегат елиминира риска от течове по шасито на колата и повреждане жилата на проводниците. Изведената лубрикираща течност може да се събере директно в контейнера за съхранение, в който ще бъде насочен към обозначеното място за рециклиране.

Начин на използване

12-волтовата помпа за източване на масло и дизел е с опростена конструкция и изключително лесна за използване. Тя се доставя с всички нужни за операцията технически елементи, включително: маркуч с два накрайника – входящ и изходящ, щипки за свързване с акумулатора на превозното средство и скоби за за плътно притягане на накрайниците към съответните изводи на маркуча.

Инструкциите за работа с професионалната помпа за масло и нафта включват следните стъпки:

 1. Вкарайте всмукателния маркуч в контейнера за проверка на маслото на двигателя;
 2. Поставете изходящия край на маркуча в съда за съхранение;
 3. Свържете устройството към 12-волтовия акумулатор на автомобила посредством щипките (кабелът е достатъчно дълъг);
 4. Включете помпата от бутона On/Off и оставете да изпомпва, докато флуидът престане да тече;
 5. Изключете от бутона за пускане и спиране, почистете замърсените детайли и приберете системата.

Ако двигателят на моторното средство е с филтър, сега е моментът да го смените.Не забравяйте да втриете малко от отработения флуид върху гуменото уплътнение, за да направите изваждането му по-лесно следващия път. Налейте необходимото количество нова смазка. Операцията протича по същия начин, когато се касае за екстракция на дизелово гориво.

Важно: Това е помпа за нафта и течности на маслена основа (минимум 40-60 градуса). Не я използвайте за извличане на бензин, керосин и други лесно запалими течности. Моделът не е подходящ за изтегляне на вода, тъй като това би могло да причини корозия на някои от елементите на уреда.

Предвид факта, че се касае за помпа за масло 12V, можем да гарантираме оптимална работа при нисък енергиен разход и минимални нива на шум. Максималната консумирана мощност на мотора е 60W, а нивото на звуковото налягане е 70dB (A). Магазинът ни не поема ангажимент за подмяна и гаранционно обслужване, в случай че устройството е използвано по начин, различен от указания от производителя.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.