Ръчна помпа за източване на гориво с клапан

20.00лв.
Модел: 66543008
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Ръчна помпа за източване на гориво ... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Описание :

⇒ Потопете накрайника с клапана в течността
⇒ Разклатете вертикално няколко пъти, докато клапана засмуче и подкачи течността
⇒ Оставете да изтече необходимото количество
⇒ Дължина на маркуча : 1.8м
⇒ Вътрешен диаметър : 13мм
⇒ Механичен клапан със съчма

Ръчна помпа за източване на гориво (позната още като "крадец"), която ще ви помогне в различни ситуации. С нейна помощ можете да източите не само гориво, но и други течности, като не се препоръчва за трансфер на масла и други субстанции с подобна консистенция. Помпата е с високо качество и същевременно на изключително ниска цена, което я прави отлично решение за всички собственици и водачи на МПС, както и разбира се за професионалистите в тази област.

За разлика от някои ръчни помпи за източване на гориво, нашата автоматична всмукателна система за трансфер и освобождаване на течности разполага с механичен клапан със сачма, чрез който горивото се приема и отделя от мястото за съхранение – най-често от резервоара. С нейна помощ се избягват примитивните методи на всмукване, при които неволното поглъщане на гориво и други опасни субстанции е често срещано явление.

Принципът на работа на клапана при този модел ръчна помпа за източване на гориво е елементарен. За да се привлече конкретният флуид към маркуча е необходимо само неколкократно разклащане във вертикална посока. За максимално удобство по време на манипулацията, е използван прозрачен маркуч с дължина 1.8 м и вътрешен диаметър 13мм. По този начин можете да следите движението на течността и да идентифицирате причинители на запушване, като утайки, замърсители и твърди частици.

Автоматичната ръчна помпа за източване на гориво е идеална при трансфер на всякакви горива, както и на други течности с неплътен вискозитет. Особено необходима за бързо и безопасно освобождаване на резервоара на автомобила преди ремонт, както и с огромно приложение в различни професионални сфери и в домакинството.

Онлайн магазин за авто аксесоари Тонекс 1 ви предлага ръчна помпа за източване на гориво (позната още като "крадец"), която ще ви помогне в различни ситуации. С нейна помощ можете да източвате не само горива, но и друг вид течности, като не се препоръчва за трансфер на масла и други субстанции с подобна консистенция.

Ръчната помпа за източване на гориво от резервоар е с високо качество и същевременно на изключително ниска цена. Това я прави отлично решение за всички собственици и водачи на МПС, както и за професионалистите в тази област. За разлика от някои ръчни помпи за гориво, нашата автоматична всмукателна система за трансфер и освобождаване на течности разполага с механичен клапан със сачма.

Посредством клапана, горивото се приема и отделя от мястото за съхранение – най-често от резервоара. С помощта на снабдената с клапан помпа за точене на нафта, се избягват примитивните методи на екстракция като всмукване, при които неволното поглъщане на горива и подобни опасни субстанции е често срещано явление.

Принципът на работа на клапана при този модел ръчна помпа за гориво с маркуч е елементарен. За да се привлече конкретния флуид към маркуча е необходимо само неколкократно разклащане във вертикална посока. За максимално удобство по време на манипулацията, е използван прозрачен маркуч с дължина 1.8 м.

По този начин можете да следите движението на течността и да идентифицирате причинители на запушване, като утайки, замърсители и твърди частици. Прозрачната структура на ръчната помпа за нафта прави нейното приложение още по-голямо. Тя би могла да бъде идеален помощник в автосервизи и на места, където се провежда прецизна диагностика на различни технически разработки.

Автоматичната ръчна помпа за нафта е идеално средство за трансфер на всякакъв вид горива, както и на други течности с неплътен вискозитет. Особено необходима за бързо и безопасно източване на гориво от резервоар преди ремонт на различните видове автомобили, както и с огромно приложение в различни професионални сфери и в домакинството.

Препоръчваме да използвате нашите висококачествени помпи за нафта, вместо каквито и да е примитивни приспособления. С тях не само си осигурявате максимална безопасност, но и си спестявате възможни загуби на течности с висока стойност. Цената на предлаганите от нас помпи за гориво е почти символична, предвид отличното им качество и безспорна функционалност.

Инструкции за работа:

  • Потопете накрайника с клапана в течността
  • Разклатете вертикално няколко пъти, докато клапанът засмуче и подкачи течността
  • Оставете да изтече необходимото количество
  • Освободете помпата и извадете маркуча

Спецификации:

  • Дължина на маркуча: 1.8 м
  • Вътрешен диаметър: 13мм
  • Механичен клапан със сачма