00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Крушка ксенон H1 55W

24.90лв.
Модел: 500H1XEN55
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* XENON:

* XENON Гаранция:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Крушка ксенон H1 55W × 1 бр.

Цена: 24.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Висококачествена ксенонова крушка тип H1.

Затворена е херметически ,направена от стъкло с ултравиолетов филтър, пълна с ксенонов газ.

При подаване на стартово напрежение от 23 000 волта йонизира молекулите на ксеноновия газ, който започва да произвежда ярка светлина.

Ксенон крушки H1 са най-масово използвани в светлинно-сигналната инсталация на леките автомобили. Те са универсално решение, с което може да се заменят лампите с нажежаема жичка в автомобилните фарове, стопове и габарити. В онлайн магазин Тонекс 1 крушките от въпросния вид се предлагат на максимално достъпни цени.

Принцип на работа

Крушката ксенон H1, както и останалите серии от въпросната разновидност, се отличава от обикновената по своето устройство и принцип на работа. Това е източник на светлина, използващ като принцип на работа високоинтензивен газов разряд (High-intensity discharge / HID). При протичане на електрически ток през разредения газ се образува газоразрядна плазма. Лампите от ксенонов тип се наричат още газоразрядни.

H1 лампа ксенон, която ви предлагаме, е с херметически затворен стъклен балон с добавен ултравиолетов филтър. Така се осигурява по-висока степен на светене, без разсейване на светлината, което прави ксеноновото осветление решение без алтернатива за шофиране в лоши светлинни условия, особено при мъгла.

Лампите ксенон H1 55W произвеждат значително количество бял ксенонов ефект, като конкретно бялата ксенонова лампа е класифицирана с 5000K, което я доближава по параметри до LED източниците на светлина. Разликата между двете технологии е преди всичко в цената. Докато светодиодната технология си остава сравнително скъпа, то ксеноновото автоосветление е еднакво ефективно и финансово рентабилно решение.

Причина да заложите на крушките от типа ксенон H1 е както достъпната им цена, така и дългият им експлоатационен живот. И материалите, и технологията на производство гарантират краен продукт с изключително високо качество. Специално крушките с UV филтър са предпочитани, заради способността им да осигурят бял ксенонов ефект върху настилката на пътя.

Съотношението между цена и качество е най-добро именно при тази група авто крушки. Много по-изгодни от LED лампите, и с многократно по-дълъг живот от този на обикновените, днес те са фабрично вложени в светлинната инсталация на новите модели автомобили. Качествените разработки имат до 10 години работен живот.

Същевременно крушката H1 xenon е изключително устойчива на вибрации и на неблагоприятни атмосферни условия. Те имат значително по-висок коефициент на топлоотдаване, а наред с това са с минимална чувствителност към промените в захранващото напрежение. Ако търсите по-евтина алтернатива на лед осветлението, за да промените цвета на светлината, излъчвана от фаровете на колата си, ксеноните са единствен удачен вариант.

За да надстроите светлинната система на автомобила си с крушките xenon H1 55W, ще ви бъдат необходими допълнителни електронни елементи за регулиране на протичането на ток през въпросния газ. В нашия онлайн магазин ще намерите допълнителното оборудване от този вид. Дроселът е нужното устройство за ограничаване на тока, като видът му трябва да бъде съвместим с този на съответния светлинен източник.

Автоосветлението е основна част от продуктовия асортимент в магазини Тонекс 1. Ксеноните, като масово използвани в съвременния автомобил, са широко застъпени. Ние сме се погрижили да подберем продуктите с най-добро съотношение между качество и цена. Всеки артикул се предлага с гаранция и документ за оригинален произход.

За да избегнете грешки при избора на ксенонова лампа, препоръчваме да посочите модела, марката и годината на производство на своя автомобил. В случай че се нуждаете от експертната ни помощ или от допълнителна информация относно предлаганите продукти, моля свържете се с нашите консултанти на посочените телефони.

КРУШКИ
Стартово напрежение: 23 000V
Мощност: 35W
Работно напрежение: AC 85V ±17V
Тегло: 80гр
Живот : приблизително 4000 часа
ЕСЕ Стандарт: H1
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.