мигачи за колело стоп за колело с мигачи

Вело стоп с мигачи и дистанционно управление

30.00лв. 25.00лв.
Модел: 900899791
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Вело стоп с мигачи и дистанционно у... × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Интелигентна задна светлина (стоп) за велосипед с мигачи и безжично дистанционно управление.

Това е необходим аксесоар за безопасността на всеки почитател на колоезденето - мигачи за велосипед с вграден стоп и дистанционно управление. Тази задна светлина осигурява допълнителна безопасност и видимост за Вас и останалите водачи на пътя, мигачите са много полезни при редовно колоездене в града, на междуградски пътища и други подобни места със засилен трафик.

Този стоп има 3 режима на светене, водоустойчив е, и с видимост над 50 метра. Той има 38 SMD диода с голяма мощност, което го прави видим от над 50 метра в мъглив, дъждовен ден, тъмна нощ или дори през деня.

Дистанционното управление се монтира без инструменти на кормилото, за лесно управление от велосипедиста по време на каране. Подходящ е за планински, MTB и шосейни велосипеди.

За захранването на стопа е използвана литиево-йонна батерия 700mAh, която се зарежда напълно за 3-4 часа и може да работи около 7 часа при постоянно светене. Дистанционното се захранва от 1 батерия CR2032.

Нивото на водоустойчивост IPX4 прави тази светлина за велосипед да може да се използва при слаб до умерен дъжд при ниски и високи температури.