Избелваща писалка за зъби

20.00лв. 15.00лв.
Модел: 350021551
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Варианти:



Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Избелваща писалка за зъби × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

  • С уникалната си, високо ефективна формула, Teeth Whitening Pen наподобява писалка за избелване на зъби, която прави усмивката Ви блестяща, с изключително дълготраен ефект.
  • Има лесни за следване инструкции и Ви дава възможност с лекота да го използвате в уюта на дома, офиса или навън.
  • Благодарение на бързодействащия избелващ гел, Teeth Whitening Pen премахва в петната по зъбите – тъмни, кафеви, сиви или жълти – и ги замества с изящна перлена белота.
  • Teeth Whitening Pen е бързодействащ, лесен, достъпен и ефикасен, а по резултатите, които осигурява може да се сравни с професионална дентална намеса за избелване на зъби.

Начин на употреба:

  • Измийте си зъбите и ги почистете с конец за зъби и/или вода за уста. Отстранете капачката на писалката и завъртете основата ѝ, за да излезе малко количество от избелващия гел на върха на апликатора за нанасяне. Усмихнете се широко и задръжте устните си отдалечени от зъбите си. Нанесете тънък слой от гела върху предната част на зъбите с кръгообразни или хоризонтални движения. Задръжте устните си широко отворени около 30 секунди. Затворете капачката на писалката.
  • Повтаряйте тези стъпки два пъти дневно и ще получите сияещо бяла усмивка! За най-добри резултати не изплаквайте, не се хранете и не поемайте течности 20 минути след използването на продукта, за да дадете време на избелващите агенти да подействат.
  • Продуктът е предназначен единствено за козметична употреба. Не го поглъщайте. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте го на тъмно и хладно място. Да се държи на място, недостъпно за деца. Писалката съдържа приблизително 30 дози.
  • Teeth Whitening Pen е напълно безопасен. Избелването с Teeth Whitening Pen няма да увреди нито емайла Ви, нито евентуални пломби или кариеси. Основната съставка на избелващия гел Teeth Whitening Pen е водороден пероксид, който повече от 100 години се използва за безопасно избелване на зъби.