електрически чопър за рязане на зеленчуци мини безжичен чопър с usb електрическият нож за зеленчуци мелачка малка преносим

Безжичен електрически чопър за чесън, зеленчуци, ядки

39.80лв. 30.00лв.
Модел: 1500656469
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Безжичен електрически чопър за чесъ... × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Мини чопърът е оборудван с вградена акумулаторна батерия. Не ви ограничава с дължина на кабела. Чопърът може лесно да нарязва ядки, джинджифил, лук, чесън, пипер, чили, плодова салата, бебешка храна и други зеленчуци, така че той е чудесен помощник в кухнята за всеки! Той е преносим, спестява място, справя с малките нужди в живота ви и е чудесният помощник, когато пътувате или сте на къмпинг.

Мултифункционален чопър, удобен за хващане с ергономичният дизайн. Мини резачката може бързо да накълца чесън, подправки, ядки, зеленчуци. Подходащ е за готвене, приготвяне на бебешка храна, смути напитки и др. Страхотен помощник в кухнята, който ви спестява време и усилия.

Мини чопъра се почиства лесно, в отворът за подаване се добавя с препарат просто го включвате за 5-10 секунди, след което го изплаквате под течаща вода.

Високоскоростният двигател е с USB зареждане, има купичка за събиране на нарязаните подправки и няма нужда от допълнителен съд. Буквално за секунди нарязва зеленчуците, а чесъна и чушките са нарязани на равни и красиви кръгчета.