Устройство против комари 12 / 24V

24.90лв. 20.00лв.
Модел: 570A1415
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Номинално напрежение:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Устройство против комари 12 / 24V × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Електрически изпарител на таблетки против комари.

Работи със стандартни таблетки.

Захранва се от гнездото на запалката.

Комфортното и безопасно пътуване включва оборудване на автомобила с множество приспособления, в това число и ефикасен инсектицид. Онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага електрическа машинка за комари 12 – 24V, съвместима с всички видове стандартни инсектицидни таблетки. Ниската цена и удобното използване на устройството са една от многото причини да си осигурите защита по време на път.

Защо е важно да имате това приспособление в колата си?

Голяма част от собствениците на автомобили смятат, че пътувайки при затворени прозорци, комарите няма да ги притесняват. Всеки по-дълъг престой на превозното средство обаче налага отваряне на врата или поне на един прозорец. Комарите използват сензорите си за телесна топлина и бързо реагират на поканата. Тяхното присъствие в колата не може да остане незабелязано.

Кръвосмучещите насекоми са достатъчно опасни с това, че са преносители на едни от най-опасните и дори смъртоносни болести. Чрез ухапването си те предават милиони бактерии и вируси, които сериозно застрашават здравето на човека. В колата те са двойно по-опасни, защото с ухапване, а също и със специфичния си звук, разсейват шофьора и отклоняват вниманието му от пътната обстановка.

С избора на подходящо средство – в случая устройство против комари, пътуването е не просто спокойно и комфортно, но и безопасно за всички участници в движението. Машинката е особено необходима в каравани и кемпери, както и в тирове, за които е характерно паркирането на места, където се забелязват големи популации на хапещите инсекти.

На пазара се предлагат много видове защитни средства – от аерозолни препарати до ултразвукови устройства и инсектицидни лампи. За автомобилите обаче най-удачен вариант си остават електрическите устройства против комари, използващи инсектицидни вещества в таблетна форма.

Те са компактни и се захранват на 12 или 24V от гнездото на автомобилната запалка. За използването им не са нужни кабели, нито пък професионален монтаж. Включването е по стандартния метод. Уредът, който ви предлагаме работи с всички стандартни таблетни продукти, чиято форма и размер отговаря на тези на гнездото на устройството.

След покупката на електрическата машинка против комари, която е с изключително достъпна цена, разходите по поддържане на безопасна и комфортна среда ще включват единствено смяна на консумативите (таблетките). Кой вид и марка ще изберете? Изборът на консуматив е спрямо личните ви предпочитания.

Таблетките са се доказали като високо ефективен широкоспектърен инсектицид, който освен от комарите защитава и от други насекоми – мухи, паяци, оси, бълхи, молци и др. Поставена в устройството, таблетката започва да се изпарява и отделя вещество, което незабавно неутрализира вредителите.

Методът има силно токсикологично въздействие върху кръвосмучещи насекоми, но е с безвреден и безопасен профил спрямо околната среда, хора и животни. Поемайки на извънградска екскурзия, особено ако планирате да почивате на къмпинг или престой в близост до водоем, машинката за изпаряване на противокомарни таблетки трябва да присъства в автомобила ви.

Предлагаме електрическата машинка за комари без таблетките. Тях можете да закупите от аптеките и специализираните магазини. Уредът, както и всички други електрически и електронни устройства, включени в каталога ни, е тестван за изправност. Отговаря на изискванията за качество и безопасност. Принадлежи към регламентираните средства за защита от насекоми и се предлага свободно в търговската мрежа.

Нашият магазин предлага изгодни и качествени автоаксесоари, което ни прави най-подходящото място за покупка на важни и полезни за комфортно пътуване приспособления.