Астронавт нощна лампа за деца звезден проектор

57.90лв. 50.00лв.
Модел: 1600810406
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Астронавт нощна лампа за деца звезд... × 1 бр.

Цена: 50.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Този галактически проектор е устройство 5 в 1 на звезден проектор с луна, галактична светлина, музикален високоговорител, машина за бял шум и нощна светлина. Светлинният проектор е базиран на червено/зелено/синьо/жълто, можете да персонализирате комбинация от 15 галактически цвята, яркост и скорост и отделно ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ на движещи звезди и луна, така вашата спалня ще се прехвърли в магически свят на звездно небе за секунди! Ефекта е релаксиращ и помага за подобряване на съня.

Галактическия проектор има вградени 7 звука от бял шум: океан, лагерен огън, приспивни песни, птичи песни, река, естествен утринен звук и мигащи звезди. Помага на вас или вашите деца, да се преборите с безсънието, да заспите по-лесно под романтичния преливащ свят на галактика.

Звездният проектор служи и като блутут колонка, когато смарт телефонът е сдвоен с “MXS003”, можете да възпроизвеждате любимата си музика. Също така, нашият галактически светлинен проектор има страхотна функция, режимът на ритъм, RGBW мъглявината, звездите и луната, ще следват ритмично ритъма на музиката, създавайки по-забавна и енергична парти атмосфера.

В комплекта е включено и дистанионно управление. То ви позволява, независимо дали лежите в леглото или седите на дивана, да промените светлинния ефект, да превключите към следващата песен или успокояващ бял шум или да зададете таймер за включване за по-добър сън.

Проекторът Spaceman е страхотно изглеждаща декорация за стая, вашите деца и семейство ще харесат сладката форма. Главата е регулируема на 360°, което позволява да зададете проекцията на тавана, на стената или на други места, които желаете, а това ви осигурява по-удобни ъгли на гледане.

Звездният проектор галактика светлина, той е идеален за вас да украсите спалня, детска стая, стая за игри, домашно кино, таван, прозорец, шоу, коледна украса, украса за парти, сватба, рожден ден и годишнина. Страхотен подарък за всички сезони и отличен подарък за семейството и децата.