телескопична четка прах мръсотия замърсявания мазнини многофункционална кола под дълга удобна евтина практична преносима лека чистене почистване дом магазин кола автомобил поддръжка

Многофункционална четка за почистване All Ride

17.90лв. 15.00лв.
Модел: 590362175
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Многофункционална четка за почиства... × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Мултифункционална четка с памучни конци, еднакво подходяща, както за миене, така и за събиране на прах от автомобила. Притежава лека алуминиева телескопична дръжка, която се разтяга до 105см и е удобна за достигане на по-труднодостъпни места като джипове, бусове и каравани. В долната си част четката е закрепена посредством две чупещи се връзки, които и позволяват на практика да се сгъва на 360° във всички посоки, а това прави нейното приложение още по-широко. Тя се вписва идеално дори във вашия комплект от уреди за почистване у дома и офиса.

Мека гъвкава и супер функционална четка за миене на автомобили ще ви помогне да постигнете идеалната чистота без да влагате обичайните огромни усилия. Измиването на превозните средства е трудоемка задача, а резултатите са не винаги задоволителни. Остатъци от петна, недобре почистени трудно достъпни места – това са най-разочароващите последици от любителското измиване на колите.

За да ви бъде максимално лесно да измиете качествено и прецизно колата си, достигайки дори отдалечените и трудно достъпни участъци, Тонекс 1 ви предлага Мултифункционална четка за миене на кола, която ще ви впечатли с невероятните си възможности. Меката част на четката е съставена от памучни конци, способни да абсорбират голяма част от почистващата течност.

Малко четки за миене на коли притежават изключителната гъвкавост, характерна за този продукт. Специалната конструкция на главата на четката позволява огъване под ъгъл 360 градуса. Така, независимо кой участък от корпуса на автомобила почистване, ще можете да достигнете и почистите качествено всеки детайл – купе, таван, фарове, прозорци.

Допълнително удобство ви дава и специалната дръжка на четката, която се разтяга на телескопичен принцип. Благодарение на тази функция, ще можете с лекота да почистите дори таваните на по-високите автомобили като бусове, джипове, ванове и туристически каравани. Олекотената алуминиева дръжка на четката може да достигне дължина от 105 см, което я прави супер удобно средство за измиване на големи и високи сградни прозорци и търговски витрини.

Този инструмент от ново поколение е идеален за професионално и любителско измиване на автомобили, но поради високата му функционалност може да се използва и при почистване на жилища, офиси и други помещения. Благодарение на чупещата се глава, можете да измиете до блясък стени и подове с различни облицовки и мазилки.

Гъвкавата четка за миене на автомобил ще ви служи дълго, благодарение на високото качество на изработка и вложените материали. Ние ви я предлагаме на невероятно достъпна цена, така че смело можете да изхвърлите неудобните за използване гъби, мопове и парцали, с които, въпреки огромните усилия не можете да постигнете същите резултати.

четка за прах