АВТО ОСВЕТЛЕНИЕ

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Шофирането е опасно и дори практически невъзможно, без задължителният комплект авто осветление. Магазин Тонекс 1 е на разположение с огромно разнообразие от качествени диодни и ксенонови крушки, мигачи, стопове, комплект дневни светлини, плафони за купе, интериорно осветление, лайтбар и аварийни сигнални лампи. Сред продуктите не са пропуснати и необходимите букси и адаптери преходници за инсталиране на светлинните индикатори към различни марки коли.

Крушки, лампи, барове

Огромното разнообразие LED и ксенон крушки предоставя избор на най-подходящото осветление за кола, според модела и марката. Сред моделите се срещат такива със звукова сигнализация, и познатите оцветени варианти за визуална маркировка. Наличните в селекцията ни са със синя, оранжева, жълта и червена светлина, като всеки отделен вариант е с различен капацитет на захранване. 

Освен външни и интериорни осветители, каталогът ни разполага също и с плафони в метален корпус, който спомага за по-ефективното отвеждане на топлината от крушката и удължаване експлоатационният й живот. Всеки специалист по авто части би препоръчал избор на съвременните разработки с ксенон. Те предоставят невероятно ярка светлина, получена от ксенонов газ, затворен в компактна стъклена чашка с UV филтър.

Сигнални светлини

Извън интериорното и декоративно осветление за коли, всяко превозно средство разполага с определен набор от мигачи, габарити и стопове, без които не може да потегли на дълъг път. В каталога ни се откриват всички необходими предни мигачи, универсално дневно осветление – стандартни и халогенни варианти, аварийни лампи, LED лайтбарове, светлинна сигнализация за регистрационен номер и всички останали. 

Шофьорите, които искат да оборудват колата си според последните тенденции, могат да разгледат комплектите халогенни фарове с вградени мигач и габарит, както и халогени с дневни светлини, и светещите диодни рингове, наричани “ангелски очи”. След по-модерните предложения могат да се посочат светлините на HELLA, кристалните фарове за различни модели автомобили, както и лупи за вграждане към фар.

Аксесоари

Светлинната сигнализация е много важна при управление на превозно средство. Инсталацията й е невъзможна без наличие на определен тип адаптер преходник за крушки и букси за фарове. Селекцията в сайта ни разполага с приспособления за светлинни тела към BMW, Audi, Mercedes, SAAB, Opel, Mazda, Honda и няколко други марки автомобили. Буксите за фарове също са немаловажна част от инсталацията. Такива в магазина ни са достъпни за няколко марки автомобили, а към тях потребителите ще открият и ключ за фар с бутон за три позиции. Освен всички споменати аксесоари, силно впечатление прави декоративната LED ленти с 12 диода, които стоят изключително ефектно в интериор и екстериор на превозни средства.

Марковите светлинни тела за автомобили винаги са препоръчително. Все пак, потребителите не бива да забравят, че ярката сигнализация е първата и най-важна защита от пътни инциденти. Средствата, вложени в такава покупка, винаги се възвръщат под формата на спокойствие и сигурност на пътя, а в колекцията ни те са изключително изгодни. Магазинът ни представя продуктите на марки като Osram, Hella, Phillips и още някои сред най-популярните производители на сигнални светлини. Възползвайте се от възможността за евтино и качествено оборудване на любимото ви возило!