Дневни светлини и халогени

Подреди по:

Ако се чудите коя е най-разумната за дневни светлини цена, която си струва да заплатите, помнете, че става въпрос за автомобила ви и качеството е на първо място. В същото време, не забравяйте, че бюджетът е важно нещо, за което трябва да мислите и то разумно. Добре е да се огледате за някоя наистина добра и изгодна оферта, каквато тук в онлайн магазин Тонекс 1 можем да ви предложим.

Вашето търсене на дневни светлини на ниски цени може спокойно да приключи тук. Ние ви предлагаме каталог, който включва не просто първокласни продукти, а уникални оферти и разумни цени. Възможността да оборудвате колата с изцяло нов клас авто осветление онлайн, е удобство, от което знаем, че няма да се откажете.

Какво съдържа разделът?

На вашето внимание предлагаме универсални водоустойчиви ултра ярки диодни LED осветители, за външен монтаж или за вграждане във фарове. Модерните ни дневни led светлини за кола светят с ярко бяла светлина. Освен това, те притежават модерен дизайн, като същевременно придават съвременен вид на вашия автомобил.

Изключително често се случва така, че да пропускаме да проверяваме халогените на нашите автомобили. Не трябва да забравяме обаче, че именно те и дневното осветление са доста важни за безопасното ни шофиране и присъствие в градския и извънградския трафик.

При лоши метеорологични условия халогените са незаменими и ако имате повредени такива, то вие създавате сериозна предпоставка за ПТП. Лошата видимост при дъжд и мъгла обаче може да бъде овладяна именно с използването на халогенни фарове, така че е важно да ги държите в изправност.

В зависимост от модела на вашето превозно средство, както и от личните ви предпочитания, ние можем да ви предложим богат избор от дневни светлини на отлични цени и с изключително високо качество. Всички наши продукти вървят с гаранция в пакет, както и със специални инструкции за приложение.

Все пак, ако смятате, че не можете да се справите с монтирането или с последващата експлоатация на който и да е от продуктите ни, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем и да ви дадем насоки за конкретното планувано от вас действие. Не се срамувайте, а задавайте смело въпросите, защото в крайна сметка става въпрос за вашата безопасност и изправността на вашия автомобил.

Зарадвайте себе си и любимия си автомобил с нови дневни светлини за автомобили. При нас те се предлагат срещу ексклузивно ниска цена, така че жена ви дори да не разбере, че поредните изхарчени от бюджета пари са отишли за колата. Ако държите на конкретен модел халогени или дневно осветление, разгледайте каталога ни. Много е вероятно ние да разполагаме с този дизайн, защото се стремим да предлагаме по-популярните такива.

✅ Мога ли сам да инсталирам дневните LED светлини на автомобила си❓

За да работят дълго и осветяват добре пътната настилка, дневните LED и халогенните светлини е редно да се монтират от квалифициран електротехник. Препоръчваме на клиентите си, на които липсва нужната квалификация, да не се заемат сами с инсталацията, а да се насочат към специализиран сервизен център.

✅ Дневните ми светлини са замъглени отвътре – на какво се дължи и трябва ли да ги сменя❓

Тъй като при шофиране в дъждовно време и миене на колата е възможно във фаровете да проникне влага, замъгляването не се смята за дефект в качеството. Много често при използване на струя с високо налягане в автомивка, в корпуса на светлините прониква вода, която понижава прозрачността на стъклото. Ако проблемът се запази продължително време, дори след известна циркулация на въздух, може да се наложи да замените елемента с нов комплект – разгледайте чудесните предложения в нашия каталог.

✅ Има ли нужда от регулиране на фаровете след монтаж❓

Да, в повечето случаи това е необходимо. Нивото на светлинния лъч на фаровете трябва да се провери в специализиран сервиз, и ако е необходимо, да се коригира.