W2.1x9.5d

Диодна крушка (LED крушка) 12V, W5W, T10, блистер 2 бр

39.80лв.

Модел: 140812933W5W
Наличност: няма


Диодните led автомобилни крушки Philips X-tremeVision дават 5 пъти по-силна и по-ярка

светлина. Балона на крушката е матиран и свети на 360º . Имат дълъг

живот : 8 години.

Автомобилната диодна крушка Т10 LED от серията на Philips X-tremeVision превъзхожда останалите видове авто лампи по всички показатели – яркост, качество на светлината, експлоатационен живот и т.н. Нейната непрекъсната работа е гарантирана дори при високи нива на вибрации и резки температурни промени. Онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага комплект от 2 броя на супер изгодна цена.

Превъзходни технически характеристики на ЛЕД крушките Т10

Не можем да не изтъкнем, че търсенето на T10 LED крушки се засили в последните години. Тази технология притежава множество предимства, поради което си заслужава да ѝ обърнем по-специално внимание. Какво представлява въпросният тип авто лампи? С какво са по-добри от стандартните разработки и какъв е принципът им на работа? Нека опитаме да отговорим на тези въпроси.

Както много добре знаем, прогресът не стои на едно място. Това се отнася за всяка област на живота, но електрониката си остава най-бурно развиващият се сектор. В един важен дял на електрониката, какъвто е осветлението като цяло и авто-осветлението в частност, днес се използват най-новите разработки.

Многобройните иновации са насочени не само към подобряване на качеството на осветлението и неговата полезност за човешкото здраве и възприятие, но и за осигуряване на по-голяма ефективност и съхранение на материалните ресурси. Пример за постижане на търсените цели е светодиодната крушка W5W.

ЛЕД лампите са добре познати на всички автомобилисти и особено на почитателите на авто-тунинга. Принципът на работа на Т10 крушките не се различава по нищо от този на класическите светодиодни модели. Съществува обаче една фундаментална разлика. Крушката Т10 се нарича „безцокълна” не случайно.

Тя действително се отличава с миниатюрния си размер и пълната липса на цокъл от обичайния вид. Необходимо е веднага да отбележим, че LED лампата Т10 има множество прилики с модела Т15, което ги прави взаимозаменяеми. Тоест, обхватът им на използване се разширява значително.

Обикновено крушките Т10 W5W LED излъчват студена бяла светлина, което определя основната сфера на използване на въпросния продукт. Малко хора знаят, но Т10 лампата може да се приеме като алтернатива на флуоресцентните лампи. Въпросният модел е изработен от удароустойчиви материали, а вътре в корпуса му има линия от светодиоди.

В началото е липсвала достатъчна яркост на светене, но днес този недостатък е отстранен. Големи производители като Филипс оборудват своите светодиоди с такъв пълнеж, че те стават достоен заместител на ксенона. Крушките от въпросния вид не съдържат живак и не се нуждаят от стартери и други допълнителни устройства. Експлоатационният им живот варира от 5 до 8 години.

Philips X-tremeVision – иновация, гарантираща максимална безопасност на пътя

За всеки собственик на автомобил е важно да повиши безопасността на своето превозно средство. Понякога за целта е достатъчно просто да се повиши видимостта по време на маневри, особено през тъмната част от денонощието. Компанията Philips Automotive пусна в продажба серията X-tremeVision, която превъзхожда своите аналози по множество показатели.

Светодиодната W5W крушка излъчва студена ярка бяла светлина, предназначена за габаритните светлини и за осветяване на салона на автомобила. Сред основните ѝ предимства можем да посочим високата надеждност, дълъг експлоатационен живот, равномерно осветление от 360 градуса, висока яркост с ниска консумация на енергия и оптимален контрол на температурата.

Ако говорим като цяло за характеристиките на лампите LED T10, то си струва да отбележим тяхната икономичност, издръжливост, дълговечност, висока степен на ефективност, устойчивост на повишени натоварвания. Те са също така в състояние да работят безпроблемно при ниски температури, без да губят качеството на блясъка си.

Мощността им варира от 0,2 до 6 W, а светлинният поток може да достигне 560 лумена. Трябва веднага да се отбележи, че тези показатели ще зависят от това коя вариация ще изберете. Т10 W5W е с отлични работни параметри. Всъщност такъв модел LED лампа предполага доста широк спектър от вариации, отлични както по отношение на приложимостта, така и по отношение на мощност и светлопредаване.

Видове и вариации при лампите Т10

Както всеки друг продукт, и лед лампата T10 има доста широк спектър от вариации, например LED W5W. Въпреки че те са сходни в много отношения и имат някои общи показатели, все пак  между тях има разлики. Както знаете, този вид крушки се използват главно в моторни превозни средства и за тунинг на автомобили.

Често можем да видим на опаковката на ЛЕД крушки T10 обозначението "W5W". Всъщност това е просто различно обозначение за типа на цокъла, но при избора на определен тип светодиодна лампа, си струва да се обърне внимание на втората маркировка. Най-малката вариация на LED крушка T10 е W5W -1

Външно модел W5W PHILIPS LED е много подобна на крушката с нажежаема жичка и техните размери са почти идентични, но въпреки това разликите са доста значителни. Основната отличителна черта на този продукт е фокусираният светлинен поток. Консумира доста малко енергия, поради което използването му практически няма ефект върху акумулатора и неговото състояние.

Технически характеристики:

  • Тип крушка: T10 (W5W)
  • Работно напрежение: 12V
  • Светлинен поток: 50lm
  • Цветна температура: 4000K - ярко бяло
  • Срок на експлоатация: 8000 часа
  • Приложение: габарити, мигачи, интериор
  • Комплект: 2 бр.
  • Опаковка: блистер
  • Производител: Philips
КРУШКИ
Ъгъл на светене : 360 °
Мощност: 50 lumen
Тип : LED автомобилна лампа
Цокъл : T10 (W5W)
Цветна температура: 4000 K
Номинално напрежение: 12 V