Диодни крушки за стопове и габарит 12V

Подреди по:

От онлайн магазина за авто аксесоари и консумативи Тонекс 1 можете да се снабдите с необходимите ви лед габарити. Препоръчваме да замените остарелите морално и технологично ксенонови и халогенни лампи с висококачествени лед крушки за стопове и габарити.

Принципът им на работа помага да се понижат енергийните разходи, а освен това те имат значително по-дълъг работен живот, като са значително по-устойчиви на вибрациите по време на движение. Нямате основание да се отказвате от страхотните ни предложения.

Ние ви предлагаме широка гама диодни стопове 12v и габарити с високо качество и на съвсем разумни цени. Продуктите ни са дело на утвърдени производители и са преминали всички задължителни тестови изпитания. По този начин можем да гарантираме на своите клиенти, че им предлагаме консуматив, способен да служи дълго и безпроблемно.

Защо са идеалното решение за личния ви автомобил?

Изправният автомобил е безопасен автомобил, и то не само за неговия собственик и пасажери, но и за останалите участници в пътното движение. Нашата безупречна селекция от лед крушки за габарит ще направи личното ви или служебно возило по-сигурно и безопасно за средство за придвижване, защото останалите водачи ще бъдат винаги наясно с предприетите от вас маневри.

Сред огромната ни колекция от диодни крушки за стопове и габарити ще откриете както съвсем икономични решения, така и разработки на водещи марки, познати и предпочитани в световен мащаб. Осветителните тела на марката Philips са сигурна гаранция за една разумна инвестиция с дългосрочна възвръщаемост.

Това, което отличава продукцията на този бранд е изключително дългият работен живот и безупречна работа. Разработените от Philips LED габарити притежават пет пъти по-силна и ярка светлина от останалите. Другите ни предложения са идеални за хората, търсещи икономично, но ефективно решение.

Това са изделия на водещи турски производители, предлагани в блистерна опаковка от два броя на цена, достъпна за всеки. Продуктите от бюджетния клас покриват всички съвременни изисквания за качество и безопасност, гарантирани от голям брой щателни проверки и тестове.

По-ефективно и изгодно в дългосрочен план осветление

Залагайки на качествените габаритни крушки, предлагани в нашия онлайн магазин, вие залагате на сигурност, рентабилност и отговорно отношение спрямо останалите участници в пътното движение. С продуктите от тази категория елиминирате напълно опасността да се окажете с неработеща светлинна инсталация по време на път.

Продуктите ни са устойчиви на лоши атмосферни условия, а вибрациите, съпътстващи движението на автомобила не се отразяват на тяхната работа и състояние. Светодиодните лампи са стъпка напред в развитието на високите технологии. Тяхното превъзходство пред технологично остарелите крушки с нажежаема жичка е безспорно. Предимствата на съвременните LED габарити за кола са:

  • По-силно и ярко светене;
  • По-дълъг работен живот;
  • Минимално количество отделена при работа топлина;
  • Съвместимост с всички компоненти на сигнално-осветителната система на автомобилите – могат да се използват от фарове, мигачи, контролно табло и др.;
  • Значително по-ниска консумация на енергия, с което помагат да се пести гориво и щади живота на акумулатора;
  • Максимално лесен монтаж и подмяна;

Колекцията ни от крушки за габарит и стопове отговаря на всички изисквания на потребители и производители. Те са надеждни, лесни за подмяна и инсталиране, с дълъг експлоатационен живот и изключително изгодни в дългосрочен план. Освен това светодиодите са много устойчиви на вибрациите, генерирани от движещото се превозно средство.

LED крушките достигат пълна интензивност по-бързо от тези с нажежаема жичка. За особено важни приложения, каквито са спирачните светлини и габарити на кола, разликата във времето, необходимо за пълно осветяване е ключов фактор за безопасността на пътя.

Гъвкавостта при проектиране и поставяне на диодна крушка габарит позволява на производителите да предложат нови и много ефектни решения при дизайна на осветителната инсталация на новите серии автомобили. Светодиодите са компактни в сравнение с другите осветителни тела, което позволява добавянето на допълнителни компоненти в спестеното място.

Предлаганите от нас диодни габарити генерират по-малко излъчена топлина от използващите крушка с нажежаема жичка. По този начин те елиминират в зародиш редица проблеми, произлизащи от високата температура по време на работа. Един сериозен проблем е угасването на светлинно-сигналната система по време на път, без знанието на водача.