Диодни крушки за стопове и габарит 12V

Ред:

Изправният автомобил е безопасен автомобил, при това не само за неговия собственик и пасажери, но и за всички останали участници в пътното движение. Нашата безупречна селекция от диодни крушки за габарит и стоп ще направи личното ви или служебно возило по-сигурно и безопасно за средство за придвижване, тъй като останалите водачи ще бъдат винаги наясно с предприетите от вас маневри.

Сред огромната ни колекция от диодни крушки за стопове и габарити ще откриете както съвсем икономични решения, така и продукти на водещи марки, познати и предпочитани в световен мащаб. Осветителните тела на марката Philips са сигурна гаранция за една разумна инвестиция с дългосрочна възвръщаемост. Това, което отличава продуктите на този бранд е изключително дългият им работен живот и безупречна работа. Диодни крушки за габарит Philips притежават пет пъти по-силна и ярка светлина от останалите.

Другите ни предложения са идеални за хората, търсещи икономично, но ефективно решение. Това са изделия на водещи турски производители, предлагани в блистерна опаковка от два броя на цена, достъпна за всеки. Продуктите от бюджетния клас покриват всички съвременни изисквания за качество и безопасност, гарантирани от голям брой щателни проверки и тестове.

LED осветлението – по-ефективно и изгодно в дългосрочен план

Залагайки на качествените диодни крушки за стопове и габарити, предлагани в нашия онлайн магазин, вие залагате на сигурност, рентабилност и отговорно отношение спрямо всички участници в пътното движение. С продуктите от тази категория елиминирате напълно опасността да се окажете с неработеща светлинна инсталация по време на път. Продуктите ни са устойчиви на лоши атмосферни условия, а вибрациите, съпътстващи движението на автомобила не се отразяват на тяхната работа и състояние.

Светодиодните крушки са стъпка напред в развитието на високите технологии. Тяхното превъзходство пред технологично остарелите крушки с нажежаема жичка е безспорно. Предимствата на съвременните LED осветители са:

  • По-силно и ярко светене
  • По-дълъг работен живот
  • Минимално количество отделена при работа топлина
  • Съвместимост с всички компоненти на сигнално-осветителната система на автомобилите – могат да се използват от фарове, мигачи, контролно табло и др.
  • Значително по-ниска консумация на енергия, с което помагат да се пести гориво и щади живота на акумулатора
  • Максимално лесен монтаж и подмяна

Колекцията ни от диодни крушки за габарит и стопове отговарят на всички изисквания на потребители и производители. Те са надеждни, лесни за подмяна и инсталиране, с дълъг експлоатационен живот и изключително изгодни в дългосрочен план. Освен това светодиодите са много устойчиви на вибрациите, генерирани от движещото се превозно средство.

LED крушките достигат пълна интензивност по-бързо от крушките с нажежаема жичка. За особено важни приложения, каквито са спирачните светлини, разликата във времето, необходимо за пълно осветяване е ключов фактор за безопасността на пътя. Гъвкавостта при проектиране и поставяне на диодни крушки за стопове и габарити позволява на производителите да предложат нови и много ефектни решения при дизайна на осветителната инсталация на новите серии автомобили.

Светодиодите са компактни в сравнение с другите осветителни тела, което позволява добавянето на допълнителни компоненти в спестеното място.LED крушките генерират по-малко излъчена топлина от моделите с нажежаема жичка, а с това елиминират в зародиш редица проблеми, произлизащи от високата температура по време на работа.