Диодни / LED крушки за фарове 12V

Подреди по:

В тази категория на онлайн автомагазин Тонекс са събрани едни от най-качествените и ефективни диодни крушки за кола за фарове 12V, предоставени от нас на възможно най-ниска цена. Благодарение на интернет базирания ни магазин, вече не е необходимо да посещавате на място магазиниte за авто техника и електроника. Ние ви пестим време и средства, предлагайки продукти с отлично качество по един удобен и достъпен за всички начин.

Нашите лед светлини са идеалното решение за фаровете на вашия автомобил. Крушките ни са напълно съвместими с електрическата инсталация на дори по-старите модели автомобили. Позволяват лесна и бърза подмяна на морално и технологично остарелите лампи, използващи нажежаема жичка с осветители от ново поколение. Диодите се отличават с по-дълъг работен живот и значително по-нисък разход на енергия.

Защо са по-доброто решение?

Автомобилната индустрия е загърбила отдавна класическата лампа с нажежаема жичка, въвеждайки в експлоатация продукти с изцяло нов принцип на работа. Съвременните лед лампи за кола притежават редица предимства, сред които:

  • По-дълъг работен живот – до 75 000 часа;
  • По-ниска консумация на енергия;
  • По-ярко и силно светене;
  • Минимално количество отделена толина;
  • Безпроблемно инсталиране и подмяна;
  • Възможност за използване от останалите компоненти на осветителната система – табло, стопове, габарити, мигачи;
  • По-нисък разход на средства в дългосрочен план.

Безупречните led крушки за фарове, предлагани от нас са чисто нов продукт, преминал всевъзможни тестове, потвърждаващи дългосрочната и безпроблемна работа на всеки артикул. Изключително дългият им експлоатационен цикъл е от огромно значение, тъй като фаровете влизат в режим на работа винаги, когато автомобилът е в движение.

Лампите биват подлагани на допълнително натоварване от вибрациите, свързани с движението на превозното средство. Честата подмяна на класическата крушка за фар, въпреки ниската ѝ цена, е не само излишен разход на средства, но и неприятна задача, тъй като не всеки собственик притежава уменията и познанията да извърши смяната сам.

Благодарение на LED осветителите, вече не е нужно периодично да посещавате автосервиз за привеждане на фаровете в изправно състояние. Не бива да забравяме колко важен фактор за безопасността са автомобилните светлини. С безупречните ни лед крушки за фарове, вие си гарантирате безпроблемно и безаварийно шофиране през тъмната част от денонощието и при преминаване през затъмнени участъци.

Отличната и дългосрочна работа на предоставените от нас лед фарове за кола, ви дава спокойствието, че няма да се сблъскате и със строгите санкции от страна на контролните органи. Докато с халогенната и стандартната крушка съществуваше възможност фаровете да спрат да работят по всяко време, дори без знанието на водача, то със светодиодите, тази опасност е напълно елиминирана.

Ние ви предлагаме огромен избор от решения, продукти с висока ефективност и възможно най-изгодни условия, включващи – ниски цени, бърза доставка, съдействие от наша страна и коректно обслужване. С наше съдействие, новите ви диодни фарове ще светят силно, прецизно и по-дълго, отколкото сте се надявали.

✅ Мога ли директно да заменя обикновените крушки със светодиодни❓

Не. За преминаване от един тип осветител към друг, например от обикновена крушка с нажежаема жичка към LED, ще са ви нужни съответните технически елементи. Преходът от една технология към друга се осъществява посредством така наречените адаптер-преходници, каквито също се предлагат в нашия магазин.

✅ Как LED крушката удължава живота на светлинно-сигналната инсталация на колата – вярно ли е това твърдение❓

Неслучайно автомобилните гиганти вече произвеждат новите модели леки коли с фабрично вградено LED осветление. Светодиодите имат редица предимства, сред които са минималните нива на отделяна при светене топлина. По-този начин се запазва състоянието на свързващите проводници и другите неустойчиви на нагряване компоненти.

✅ Ако закупя чифт крушки и чифт адаптер-преходници, мога ли сам да сменя крушките на фаровете на колата си❓

С тази задача може да се справи качествено единствено опитен електротехник. В случай че ви липсва нужната квалификация, не препоръчваме да се заемате с операцията по подмяна на типа на осветителите. Впоследствие можете сами да сменяте амортизираните крушки с нови, но на първоначалния етап ви е нужна професионална помощ.