D1R Xenon

Подреди по:

Търсите перфектното по яркост и цвят авто осветление, което винаги ще ви бъде подръка по време на шофиране? Най-препоръчвани за целта са ксеноновите лампи, чиято светлина трудно открива конкуренция сред останалите видове светлини за фар. Ксеноновият газ се възпламенява около електроди, което определя по-ярката им и по-бяла с няколко степени светлина. Същата особеност е причина за по-дългата им експлоатация от халогените. 

D1R Xenon Vision 35W демонстрира 300% по-висока яркост от обикновените авто крушки. Тя открива приложение за дълги и къси светлини на предни фарове, и габарити. Авто лампата Philips се отличава с продълговат стъклен балон с  компактна форма, за отлична съвместимост с различни марки и модели превозни средства. Цветна температура 4400 K е източник на яркобял цвят, приближаващ се максимално до естествената дневна светлина. Такава плътност е най-добре възприемана от човешкото око и осигурява отличен фокус във всякакви условия. 

С този тип осветително тяло не е необходимо да подменяте и двете предни/задни лампи. Ксеноновата лампа позволява отделна смяна на крушките, без допълнително време за напасване цветът на светлинният поток. Продуктът е с бърз и лесен монтаж, въпреки усложнената инсталация на този вид автомобилно осветление. Ултрабял светлинен поток ще ограничи напълно всеки рисков инцидент при пътуване. 

Баласти и преходници 

Категорията ви осигурява възможност да се сдобиете с баласт и преходник за Xenon D1R. Баластите са монтажните свръзки на осветителните тела с вид на метална плоскост и функция на контакт за автомобилната инсталация. Те са изработени от антикорозионни и неръждаеми сплави, устойчиви на вибрации. 

Предложенията ни се отличават с работни характеристики в много широка температурна амплитуда и защита от токови удари с късо съединение в изхода на баласта, ниско входно напрежение и объркан поляритет. Сред тях се откриват и фабрични ОЕМ заместители, като продуктите за ксенонови и би-ксенонови системи за BMW серия 3 и Volvo S80, V70, XC70. 

Преходникът е необходим при монтиране. Поставя се върху металният контакт на крушката. Магазинът ни предлага отлично изолиращ продукт от PVC, подходящ и за D1S, D3S и D3R варианти. Размерите са адаптирани към продуктите на нидерландската марка. Предлагат се на изключително изгодна стойност, както и останалите продукти от категорията.