Халогенни крушки 12V за автомобили

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Ярките халогенни крушки отдавна са предпочитан избор за източник на осветление за автомобили. Причините са, че те генерират по-мощна светлина от стандартните крушки с нажежаема жичка, като в същото време спестяват електроенергия и са с доста по-удължен период на експлоатация.

Халогени – структура и предимства

Класическата халогенна крушка е усъвършенстван вариант на стандартната, заради всички изброени предимства. Тя произвежда светлина чрез нагреваема волфрамова жичка, осъществяваща връзка между два проводника. Конструкцията е затворена в здрав стъклен балон от кварц или силиций, който издържа на високите температури, предизвикани от малкият процент халогенен газ в балончето. 

Той се нагрява мигновено, на което се дължи и незабавното светване на крушката, но това свойство би счупило по-крехко стъкло. Халогенното стъклено тяло е с по-мощна нагреваемост и много по-ярко излъчване, отколкото крушките с нажежаема жица. Халогенните лампи се отличават и с допълнителни предимства, едно от които е повишената им издръжливост и изгодни цени. 

Подмяната на халогенна крушка за кола не се налага често, тъй като периодът на експлоатация е действително дълготраен, а помощта, която оказват при шофиране – отлична. Не е изненада, че те са сред фаворитите при консумативите за осветителни тела. И докато интериорът така или иначе не се нуждае от прекалена мощност, натоварената пътна обстановка изисква действително ярко осветление. Изгодните крушки за халогени са в състояние да я предоставят.

Този тип осветителни тела са доста предпочитани в автомобилната индустрия, заради предимствата, които осигурява специфичната им структура. Цветопредаването е в спектър, близък да естествената дневна светлина и в искрящ бял цвят, което създава отлична видимост за шофиране в нощно време, при лоши метеорологични условия и дори при офроуд състезания.

Всеки уважаващ себе си шофьор, който е загрижен за своята и чужда безопасност, внимателно следи  външното осветление, на автомобила си. Силните и ярки светлини трябва да се поддържат в такова състояние, за постигане на безаварийно шофиране. 

Свръхбялата светлина на халогенните лампи може да превърне нощта в ден и да предотврати редица неприятни инциденти, а издръжливостта на крушката я прави предпочитан спътник за продължителни пътувания. Освен стандартното осветяване в бяло, при желание, може да си набавите и цветни светлини за фаровете, които със сигурност ще ви отличават на пътя. Модел халогенни крушки 12V с енергиен клас А e правилен избор както за фарове, така и за осветление на таблото.

Сайтът ни предлага богата гама халогени за различни модели автомобили, едниствено от най-утвърдените световни производители. Цената им е изключително достъпна, а доставката се извършва бързо и лесно. Клиентът има възможност да открие най-подходящите модели, без да губи ценно време. 

Замяна на халогените с LED

Новите европейски директиви пренебрегват достойнствата на тези лампи, за сметка на LED осветлението. Доводите са: по-дълготрайна експлоатация и също толкова мощно осветяване, съчетано с 80% енергоспестяване. Също толкова мигновено включване на светлината осигурява на шофьорите силно и яркобяло осветяване в широк периметър. Удобството е в прекрасното им адаптиране към стандартната инсталация в автомобила. Затова и повечето търговски обекти и центрове са възприели наименованието ЛЕД крушки за халогенни фарове. 

Ярката им и плътна цветова температура е изключително силна веднага след включване на и запазва интензитета си за часове наред. Редица клиенти се спират на този тип автомобилни светлини, пренебрегвайки дори и атрактивните ксенонови разработки. Причината се корени в тройната сполучлива комбинация: утвърдено качество, достъпни цени и енергоспестяване. 

Закупуването на диодни халогени за кола от дълги години е практика за редица водачи на моторни превозни средства, които са осъзнали капацитетът на енергоспестяване. Професионалистите са наясно с този факт и държат единствено на качеството на продукта. Ние можем да ви предложим продуктът, който ви е необходим, на изгодна цена и с безспорно качество.