Халогенни крушки за фарове 12V

Филтрирай по категория
Ред:

Изборът на качествени крушки за фарове е не просто решение, което трябва да вземете с нужните технически познания, предварително осведомяване за наличните спецификации на вашия модел,но и с повишено внимание за качеството и предоставената от производителя гаранция. В нашия онлайн магазин можете да намерите богато разнообразие от такъв тип продукти, като всички обаче са щателно проверени и тествани. Ние държим клиентът ни да получава достъп само до най-доброто от предлаганото на пазара. И макар в момента търговската мрежа да е затрупана от хиляди модели крушки за фарове, ние наистина се постарахме да включим в своята колекция само избрани дизайни и марки, които държат на стоката си и застават с името си зад нея.

Безспорно, сред фаворитите при нас са продуктите на Philips. Ако ще купувате от техните крушки за фарове, имайте на предвид, че те придават интензивно ксеноново бяло излъчване на фаровете на вашият автомобил за първокласно шофьорско изживяване. Увеличената яркост със значително по-бяла светлина прави WhiteVision идеалното комбинация от стил и безопастност.

Osram са друга надеждна марка, на която можете да разчитате. Продуктите й се характеризират със отличен външен вид. С крушки за фарове Osram си осигурявате до 20% по-синкава светлина в сравнение със стандартните халогенни лампи, а освен това, те са повече от перфектни за използване при "кристални" фарове. Крушките на Osram са с висок светлинен поток и се смятат за крушките с най-синята светлина одобрена от Европейските стандарти.

Разгледайте и останалите марки и производители на крушки за фарове в нашата колекция. Дори да се спрете на по-малко известна марка, след като сме я включили в търговската си мрежа, можете да бъдете сигурни, че купувате качествен и надежден продукт. Ние даваме и гаранция на своите продукти, а освен това и винаги сме на ваше разположение за въпроси в случай, че нямате кой знае какви познания в областта и не можете да направите крайното си потребителско решение.

Вземете крушки за фарове на евтина, достъпна и напълно разумна цена при нас. Заложете на сигурното и безопасното и не забравяйте, че понякога именно такива дреболии като крушите за фарове могат да носят огромно значение за пълната изправност на автомобила, перфектното усещане по време на шофирането и разбира се, надеждността, която той носи при дълго или съвсем кратко пътуване. Не правете компромиси с качеството и с безопасността на семейството си. Изисквайте единствено и само надеждни и първокласни продукти за своя автомобил, защото евтиното често излиза скъпо. Не е нужно да го научавате по трудния начин. Спестете си неприятностите, не спестявайки средства от разходите за поддръжка на колата си, включително и за фаровете и крушките към тях.