00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Букса за фар за крушка H7

5.00лв.
Модел: 065020059
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за фар за крушка H7 × 1 бр.

Цена: 5.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Букса за крушка H7

Подходяща за : 12V и 24V

Материал : керамика и PVC

Цената е за 1бр. букса

Чрез своята онлайн версия, магазин Тонекс 1 ви дава възможност да се снабдите бързо и лесно с висококачествена букса за крушка H7. Моделът е подходящ за превозни средства с 12 и 24V електрическа система, тоест за леки автомобили и тежкотоварни превозни средства. С наличието на такъв детайл ще можете да промените светлинната уредба в колата си, преминавайки от стандартна към усъвършенствана технология.

Приложение на буксата в осветителната система на автомобила

Развитието на автомобилната индустрия е неразривно свързано с развитието на електронните системи. Бордовите компютри са електронно устройство, което ви помага в управлението на автомобила. То ви позволява да диагностицирате състоянието на различни механизми, както и да четете и обработвате голямо количество информация.

В системата за осветление бордовият компютър следи и информира за повредите в окабеляването, наличието на изгорели лампи, утечки на ток и късо съединение. Много често в светлинната уредба се използва букса за фар H7. Буксата е устройство, което създава допълнително съпротивление във веригата на лампата.

То е необходимо за да не може контролерът да докладва грешка, ако крушката е по-малко мощна, и да гарантира правилната работа на автомобилната електроника. Буксите се използват при смяна на халогенни лампи с ксенон или LED, когато не е възможно препрограмиране на бордовия компютър.

Например, при смяна на халогенна лампа със светодиод, консумацията на енергия може да бъде намалена до пет пъти. Така вместо 55 вата, фаровете за мъгла, след смяната ще бъдат 7,5 W. В такива случаи бордовият компютър сигнализира, че лампата е повредена, съответната икона се появява на таблото за управление, а в по-модерните системи се стига до пълно прекъсване на захранването.

Този вид устройства могат да бъдат външни или вградени. Външната букса H7 се инсталира отделно за всяка крушка или за комплект ксенон. Тя е просто резистор, който е поставен паралелно и зарежда електропровода, така че токът да не пада под необходимото ниво.

Като дизайн това устройство е доста просто, представено под формата на пластмасова кутия с мощен резистор, проводници и конектори. Ако буксата е предназначена за лампа тип Т10, тогава от едната страна ще има „женски” конектор с Т10, а от другата страна „мъжки” конектор с Т10.

Има и букси за фарове H7, които се инсталират паралелно със специални конектори. Обикновено те се предлагат в комплект и с тяхна помощ можете да инсталирате крушките, без да повредите окабеляването на колата. Преди да закупите буксата трябва също така правилно да изчислите мощността на устройството. Тя трябва да бъде по-малка от тази на крушката, на мястото на която е инсталирана.

Вижте още: ксенон h7 55w цена

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.