Крушка ксенон H7 55W
Крушка ксенон H7 55W
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Крушка ксенон H7 55W

В наличност 24.90лв.

Модел: 500H7XENON55
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* XENON:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Крушка ксенон H7 55W × 1 бр.

Цена: 24.90лв.
Направените поръчки се изпращат само след потвърждение по телефон.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Висококачествена ксенонова крушка тип H7.

Затворена е херметически ,направена от стъкло с ултравиолетов филтър, пълна с ксенонов газ.

При подаване на стартово напрежение от 23 000 волта 

Онлайн магазин Тонекс 1 ви предлага висококачествена крушка ксенон h7 55w на невероятно изгодна цена. Изработена от стъкло и херметически затворена, лампата е пригодена за дългосрочна работа, осигурявайки добра осветеност на пътното платно при лоши метеорологични условия, особено мъгла.

Характеристики и предимства

Масово използвани в автомобилната светлинно-сигнализационна система са газоразрядните ксенон крушки h7. Конкретната разновидност присъства основно в авто-фаровете и по-конкретно в осветлението за мъгла. Ксеноновото осветление замени почти изцяло обикновената крушка с нажежаема жичка. Причината – по-висока ефективност и рентабилност.

Лампите xenon h7 55w произвеждат значително по-голям бял ксенонов ефект в сравнение с доста скъпите CBI модели. Супер белите ксенонови крушки са класифицирани около 5000K, с което значително се доближават по праметри до светодиодните. Основно тяхно предимство е доброто съотношение между ефективност и цена.

Лампите ксенон h7 са с много разумна цена, а в същото време са абсолютно без грешки. Технологията на производство, както и материалите гарантират най-високо качество. При някои модели стъклото на балона разполага с UV филтър, както и с тъмно синьо покритие, предназначено да осигури реален ксенонов бял ефект върху пътната настилка.

Интересен е принципът на работа на ксеноните. Крушката с високоинтензивен разряд (High-intensity discharge HID), е източник на изкуствено осветление, при който светлината се получава в резултат на газов разряд, т.е. протичане на електрически ток през разреден газ, при което се образува газоразрядна плазма. Обикновено такива лампи се пълнят с благороден газ (аргон, неон, криптон или ксенон) или със смес от тези газове.

За най-добри резултати препоръчваме крушките ксенон H7 55W да се използват с LED или ксенонови габаритни светлини. Предимство, от което никой собственик на автомобил не би се отказал е лесната инсталация на ксеноновите светлини за фарове. Процедурата по подмяната на старите източници на светлина с ксенонови ще отнеме около 20 минути.

За целта е нужно демонтиране на старите лампи и поставяне на новите ксенони H7 на тяхно място. Ще забележите огромна разлика в начина на светене, и преди всичко липсата на жълтеникава светлина, която ще бъде заменена от ярко бяла. Подаването на стартово напрежение от 23 000 волта йонизира молекулите на ксеноновия газ, който започва да произвежда ярка светлина.

Сред плюсовете на лампите xenon h7, наред с по-изгодните им цени, трябва да изтъкнем и много по-дългия им работен живот. В повечето случаи нужда от подмяна има чак след 10 годишна експлоатация. Днес тази група светлини е фабрично заложена в болшинството съвременни превозни средства. Там, където е използвана друга технология, ксеноновите лампи се използват за ъпгрейд на светлинната система.

Предлаганите от нас крушки ксенон H7 са на ниски цени, а същевременно са с по-голям коефициент на топлоотдаване и с минимална (почти липсваща) чувствителност към промени в захранващото напрежение. С тях се осигурява възможност за промяна на цвета на излъчваната светлина, спрямо нуждите и индивидуалните предпочитания.

Доколкото изобщо можем да говорим за недостатък на авто лампите ксенон H7, то това е нуждата от допълнителни електронни елементи, с които да се регулира протичането на ток през газа. Необходимо е устройство за ограничаване на тока – най-често дросел. Ние можем да предоставим всички допълнителни компоненти и аксесоари, нужни за интегриране на авто осветлението във вашия автомобил.

КРУШКИ
Стартово напрежение: 23 000V
Работно напрежение: AC 85V ±17V
Мощност: 55W
Тегло: 80гр.
Произход: Китай
Живот : приблизително 4000 часа
ЕСЕ Стандарт: H7
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.