Ако не намирате стелката, която Ви е необходима, не се колебайте да ни позвъните на 0878 18 75 74.
Нашият асортимент расте постоянно и е възможно търсената от Вас стелка все още да не е качена в сайта.

Гумени стелки

Подреди по:

Тъй като сме се постарали да предложим на всички собственици на МПС оптимален набор от продукти, ние от Тонекс 1 не сме забравили и така важните за всеки автомобил гумени стелки. В тази категория ще откриете богата гама изделия, конструирани за пълно съответствие с купето на различните марки и модели автомобили. Това са продукти от най-висок клас, предлагани от нас на възможно най-изгодни цени.

Сред нашите автостелки от гума за автомобилно купе ще забележите модели, подходящи за най-масовите марки автомобили, използвани както у нас, така и в цяла Европа. Ние можем да предложим удачно решение на всеки собственик на: Seat; Audi; Chevrolet; Skoda; VW; Opel; Alfa Romeo; BMW; Citroen; Peugeot; Dacia; Fiat; Ford; Honda; Hyundai; Mazda; Mercedes; Mini Cooper; Nissan; Renault; Toyota.

Сред асортимента от гумени стелки за кола, налични в нашия магазин ще откриете разновидности, съответстващи на различните модели автомобили на големите производители. Важно е да изберете продукт, отговарящ като параметри на конкретния модел и марка.

От правилния избор на модела зависи дали ще се получи пълно съвпадение между отворите, оформени с цел следване на оригиналния начин на закрепване. Пълната съвместимост е особено важна за предната част на купето и най-вече за шофьорското място, където са разположени педалите.

Защо са необходими?

Автостелките, особено тези, изработени от еластична гума са не просто лукс, а реална необходимост за всеки автомобил. Тяхна основна функция е да осигурят идеална защита за пода на купето, непозволявайки задържането на вода, кал, луга, пясък и сол и проникването им в дълбочина. Корозионните процеси, водещи до загниването на подовата конструкция възникват не само отвън, но и вътре в купето.

Липсата на гумени стелки ще причини бързо загниване на основата на автомобилното купе. Това ще причини не само дискомфорт за водача и пътниците, но и сериозни поражения върху шасито на автомобила, чиято поправка често е скъпа и сложна, а понякога дори невъзможна. Стелките, когато са качествен продукт притежават също и свойството да намаляват нивото на шум в автомобилното купе, дължащ се на работата на двигателя и движението на автомобила.

Защо да изберете нашите продукти?

Причините да изберете именно предлаганите от нас  гумени стелки са много. На първо място, това са всесезонни изделия с много високо качество, произведени от здрав и еластичен материал. Огромно тяхно предимство е намалената или напълно липсваща миризма на гума, както и високата им устойчивост на износване.

Стелките, подбрани в тази категория запазват своята еластичност дори при много ниски температури и разполагат с дълбоко изрязани канали за по-ефективно улавяне на течните и твърди замърсители, които внасяме с обувките. С тях си създавате комфорт и здравословна среда, нужни както при кратки, така и при по-дълги пътувания.