кабел за зареждане на телефон евтин качествен бързо зареждане преносим удобен компактен пътуване подарък

USB кабел за данни и зареждане

11.90лв. 8.00лв.
Модел: 30020017
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Модел телефон:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

USB кабел за данни и зареждане × 1 бр.

Цена: 8.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

  • USB кабел за прехвърляне данни и зареждане прибран в кутийка като запалка.
  • Кабела е с пружина и след употреба се прибира сам в кутийката.
  • Компактния дизайн го прави идеален и за пътувания и за ежедневно носене.
  • Съвместим с всички телефони и електронни устройства, които ползват микро USB (Micro USB).
  • Предлага се и във вариант за iPhone.

Този USB кабел за пренос на данни и зареждане на мобилни устройства е едно полезно приложение, каквото трябва да има във всеки автомобил, всеки дом и всеки офис. Ние ви го предлагаме на изключително ниска цена, така че смело можете да го добавите в количката си с продукти, дори ако целта на посещението ви в нашия магазин не включва подобна покупка.

Функционален и елегантен дизайн

Всеки има в дома си USB кабел, който на даден етап се оказва нефункционален за конкретна задача или напълно нефункциониращ. Омръзнало ви е от оплитащи се и прекъсващи кабели? Този продукт определено ще ви хареса и ще ви служи вярно и дълго. Кабелът се прибира в кутия с оригинален дизайн с форма на запалка. Това ви позволява да го носите в джоба, без да се притеснявате, че ще се оплита около другите ви вещи и ще се повреди.

Кутийката, в която е скрит двойният USB кабел разполага с капаче, така че портовете да не се повреждат при пренасяне и съхранение. Наличен е пружинен механизъм, който автоматично навива и прибира двата кабела след употреба, а това ви пести много време, нерви и усилия. И двата кабела – с USB и Micro USB накрайници са достатъчно дълги, така че да се осигури удобство при прехвърляне на данни или зареждане на мобилните устройства.

Предлага се във варианти, подходящи за всички съвременни мобилни устройства

Предлагаме ви дуо USB кабел с накрайници тип стандартен USB и тип Micro USB, така че да можете да прехвърлите информация и да заредите различни мобилни устройства. За собствениците на iPhone имаме добра новина – този продукт се предлага и във вариант, подходящ за мобилните устройства с марка Apple. Вече е по-лесно от всякога да прехвърлите снимки от телефона си на друг информационен носител, както и да заредите своите смартфони, таблети, мобилни рутери и други устройства с USB порт за данни и захранване, при това на супер атрактивна цена.

Вижте още: трансмитер с блутут