Вложки и аксесоари

Ред:

Тонекс 1 ви предлага и необходимите за поддръжка на личния ви автомобил Вложки и аксесоари. Специалните инструменти за авто ремонти и корекции са важна част от продуктовата ни гама. Без тях е невъзможно да се осъществи нито една дейност, касаеща изправното състояние на превозните средства.

Инструментариумът, включен в този раздел на електронния ни магазин е предназначен за професионалисти и любители. Независимо дали работата ви е свързана с ремонтиране на леки и тежкотоварни превозни средства, или осъзнавате колко е важно да имате под ръка необходимия набор от инструменти, нашите продукти ще покрият напълно високите ви изисквания и очаквания.

Какво ви предлагаме?

В тази категория са включени стандартни комплекти от вложки и аксесоари за гедоре. Комплектите са с различен размер и брой на частите, вариращи между 4, 9, 13 и 16 части. По този начин се осигурява голямо разнообразие от присъединителни елементи, отличаващи се като форма и големина на присъединителния квадрат.

Бихте могли да се сдобиете с комплект вложки тип шестограм от 9, 13 или 16 части, както и да изберете сет, в който елементите са тип звезда или удължени- еврейска звезда от 4 и 13 броя. Всяка окомплектовка е с добавена стойка, с помощта на която вложките ще бъдат правилно подредени за бързо и лесно намиране на необходимия размер.

Общото между всички комплекти е високото качество и дълготрайност на авто инструментите. Всяко отделно изделие отговаря на утвърдения DIN стандарт, а материалите, използвани за изработка са CR-V, Хром-ванадиева стомана. Това са здрави и изключително устойчиви на натоварване инструменти, способни да отговорят на нуждите на всеки автомонтьор и автомобилист.

Комплектите с вложки и аксесоари, които ви предлагаме са с универсално приложение. С тях могат да се монтират и демонтират различни по вид болтове и гайки – Torx, Spline, квадрат, шестограм и дванайсетограм. Имате уникалната възможност да развивате дори повредени на 50% стандартни болтове и гайки.

Изберете качество на достъпна цена

Причините да закупите не други, а именно предлаганите в нашия магазин комплекти с универсални и усилени вложки и монтажно-демонтажни аксесоари, са комплексни. На първо място, ние ви предлагаме удобен начин на пазаруване. Вместо да губите време в посещение на различните специализирани места за продажба, бихте могли да закупите нужния комплект изцяло онлайн.

Едва ли е нужно да ви изтъкваме предимствата на електронното пазаруване, тъй като сами можете да се уверите колко по-изгодна ще ви бъде покупката на качествени авто инструменти, ако заложите на електронния ни магазин за авто аксесоари. Цените ни са едни от най-ниските в цялата страна, към което трябва да добавим и по-рентабилния от финансова гледна точка начин на пазаруване.

Инструментите, включени в този раздел на магазина ни са с безупречно качество, пригодени за дългогодишна интензивна употреба. Покупката на комплект от продуктовата ни гама е възможно най-разумната инвестиция. Срещу много изгодна цена, вие ще имате под ръка вложки във всички възможни размери и дължини, които някога биха ви били необходими.

Тази категория на онлайн магазина ни подлежи на актуализация. Това означава, че периодично ще бъдат добавяни нови продукти, като са възможни и намаления на някои от наличните стоки. Следете актуалните промени, за да се възползвате от още по-изгодните ни предложения.