Моля, имайте предвид, че разопаковани инструменти не подлежат на връщане!

Вложки, тресчотки и аксесоари

Подреди по:

Магазин Тонекс 1 разполага с  необходимите за поддръжка на автомобилът ви комплекти  вложки и стойки за съхранението им, удължения, ключове, торксове, преходници и други аксесоари, без които е невъзможно осъществяването на определени  ремонти и корекции. Присъствието им в пълен комплект се наблюдава във всеки добър сервиз за автомобили.

Инструментариумът от тази секция е предназначен за сервизи и водачи на моторни превозни средства, без умения в авто поправка и поддръжка. Нашите автомобилни инструменти покриват актуалните стандарти по качество и безопасност, като осигуряват перфектна работа и дългосрочна експлоатация. Дори и най-информираните специалисти за автомобилният инструментариум, с прекалено високи изисквания, ще останат приятно изненадани.

Какво ви предлагаме

В тази категория се открива класическата вложка в комплект от няколко размера, с къса и удължена структура. Тресчотки за гедоре комплекти са другият основен тип оборудване. Двата вида монтажно-демонтажни детайли предлагат  различен размер и брой на частите в комплект. Те се срещат в 4, 9, 13 и 16 части. Така се оформя мултифункционален сет от присъединителни детайли, подходящи за сглобка към авточасти с различна  форма и големина на присъединителният квадрат.

Предлагаме окомплектовки от детайли тип “шестограм” от 9, 13 или 16 части, и сет от детайли модел “звезда” или удължени - еврейска звезда от 4 и 13 броя. Комплектите са с добавена стойка. С нейна помощ, вложките се позиционират по размер, за по-бързо и лесно намиране на нужният.

Комплектите се отличават с високото качество и дълготрайна експлоатация на компонентите. Всеки от тях е изработен по установеният DIN стандарт, с използвани за изработка CR-V и Хром-ванадиева стомана. Такъв тип инструменти са изключително издръжливи на натоварване, предлагащи отлично качество на работа не само според непрофесионалист в ремонтите, но и по мнение на дългогодишни автомонтьори.

Наличните в каталога ни продукти са с универсално приложение. Стандартната тресчотка е създадена за монтаж и демонтаж на почти всеки тип  болтове и гайки в автомобил– Torx, Spline, квадрат, шестограм и дванайсетограм. Тя се предлага във варианти от 1,2 “ до 3,8 “ ( 24-72 зъбна), с гумирана дръжка за максимално удобство и функционалност. Качественият продукт извършва екстракция дори на стандартен болт и гайка с 50% повреда.

Качество на достъпна цена

Защо да предпочетете нашите комплекти от аксесоари и части за монтаж и демонтаж? Причините са няколко. Удобният метод на електронно пазаруване, спестяващ огромен процент от времето ви, е първото съществено предимство. Ние предлагаме бърза поръчка и не по-малко скоростна доставка на продукт, без нужда от разглеждане и сравнение на стотици каталози – нашата селекция разполага с всичко, което ви е нужно.

Предимствата на електронният магазин не са концентрирани единствено в бързината на покупка. Магазинът ни предлага възможност от покупката на първокласни автомобилни инструменти с всички аксесоари към тях, на едни от най-изгодните стойности в търговската мрежа. Приемливите цени и модерният начин на пазаруване са необходимите условия за практично пазаруване. В нашият магазин се откриват всички продукти за превозно средство, които потребителите не откриват във физически магазини от града и региона си.

Инструментите в категория “Вложки и аксесоари“ притежават устойчивост и здравина, необходими за качествена работа при интензивно натоварване. Покупката на монтажно-демонтажни продукти е разумна и дългосрочна инвестиция, тъй като висококачествените комплекти монтажни детайли и тресчотка с цена, по-ниска от срещаната до момента, се  предлагат в пълна гама размери, форми и дължини.

Тази категория на онлайн магазина ни претърпява честа актуализация. При необходимост добавяме нови продукти, както и намаляваме част от наличните стоки. Следейки актуалните промени, имате възможност за покупка в периодите на най-изгодните ни оферти.